BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu, Lübnan'da mutabakat zaptı imzaladı----

Bakan Çavuşoğlu, Lübnan'da mutabakat zaptı imzaladı

Bakan Çavuşoğlu, Lübnan'da mutabakat zaptı imzaladı
16 Kasım 2021 - 15:42 www.finansgundem.com

Lübnan Dışişleri Bakanı Abdallah Buhabib, resmi temaslarda bulunmak üzere Beyrut'a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.

Buhabib ve Çavuşoğlu, bakanlık binasındaki görüşmenin ardından, iki ülke arasında dışişleri bakanlığı düzeyinde "diplomatik eğitim alanında" mutabakat zaptı imzaladı.

İmza töreninden sonra gazetecilere konuşan Buhabib, "Bugün Çavuşoğlu ile diplomatik eğitim alanında mutabakat zaptı imzaladık. Siyasi ve ekonomik olarak geçtiğimiz bu süreçte dost Bakanımızın Lübnan'a ziyareti bizleri mutlu etti" dedi.

İki taraf için de faydalı olacak şekilde Lübnan ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için çalıştıklarını söyleyen Buhabib, Türkiye'nin, piyasasını Lübnan'ın ürünlerini ihraç etmek için açması temennisinde bulundu.

Lübnanlı Bakan ayrıca, Suriye'deki mülteciler konusuna değinerek her iki ülkenin de Suriyeli mültecilerin ağır yükü altında olduğunu, mültecilerin evlerine dönebilmesi için çabaların birleştirilmesi gerektiğini aktardı.

Bakan Çavuşoğlu, Lübnan Meclis Başkanı Berri ile görüştü

 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)