BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Bozdağ: Artık o işlemler E-Devlet'ten yapılabilecek----

Bakan Bozdağ: Artık o işlemler E-Devlet'ten yapılabilecek

Bakan Bozdağ: Artık o işlemler E-Devlet'ten yapılabilecek
18 Ağustos 2022 - 16:11 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Hayata geçirdiğimiz yeni Adli Sicil Bilgi Sistemi'yle beraber ülkemizde insanlarımızın adli sicil kayıtlarını sildirmek için artık Ankara'ya gelme dönemi kapandı" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Her Türk vatandaşı, e-Devlet üzerinden usule uygun başvurduğu zaman Adli Sicil Bilgi Sistemi'ne erişme ve adli sicil kaydını öğrenme, alma ve oradaki kayıtların silinmesini, silinme şartları oluşursa talep etme hakkına sahip olacaktır" dedi.

Sabah'ın haberine göre Bakan Bozdağ, Ankara Hakimevi'nde düzenlenen 'Adli Sicil Bilgi Sistemi Tanıtım Töreni'ne katıldı. Bozdağ, Edirne'den Kars'a, Hakkari'den Sinop'a ülkenin dört bir yanından adli sicil kaydını sildirmek için başkente gelinmesi döneminin kapandığını açıkladı.

Bozdağ, "Bundan böyle her Türk vatandaşı, e-Devlet üzerinden usule uygun başvurduğu zaman evinden, iş yerinden, arabasından, nerede bulunursa bulunsun Adli Sicil Bilgi Sistemi'ne erişme ve adli sicil kaydını öğrenme, alma ve oradaki kayıtların silinmesini, silinme şartları oluşursa talep etme hakkına sahip olacaktır.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan KPSS açıklaması

 

Adalet Bakanı Bozdağ: Orman yakanlara verilen cezalar için çalışmalar başladı

 

Bozdağ: Stokçuluk ve fahiş fiyata ağır yaptırımlar getirilecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)