BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Akar açıkladı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi----

Bakan Akar açıkladı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Akar açıkladı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
10 Aralık 2021 - 23:20 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Avaşin Basyan'da 3 askerimizi şehit edenler de dahil olmak üzere son iki günde karadan ve havadan başlatılan operasyonlarda 20 terörist etkisiz hale getirildi" dedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, üç askerin şehit olduğu saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda, Avaşin Basyan bölgesinde 20 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri bugün Tarım ve Orman, Adalet ile Milli Savunma Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmeleri ile sürüyor.

İKİ GÜNDE 20 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesine dair Hulusi Akar, Genel Kurul'da milletvekillerine seslendi. Bakan Akar, konuşmasında, "Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde 3 askerimiz şehit edildi. Havadan ve karadan dün MİT ile koordineli şekilde başlattığımız operasyonlarla dün 6, bugün 14 olmak üzere bugün 20 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık bırakmayacağız. Bu yıl içinde 2 bin 619 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadelerini kullandı.

"ASKERİ FABRİKANIN SATIŞI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Hulusi Akar, "Askeri fabrikanın ve arsasının satışı asla söz konusu değildir. Fabrikada 6 fırtına obüsü ve 1 adet Altay tank prototipi üretilmiştir." dedi.

ABD İLE F-35 KRİZİ

Konuşmasında F-35 konusuna değinen Bakan Akar, "F-35 konusunda tüm sorumluluklarımızı yerine getirmemize rağmen F-35 alımları reddedilmiştir. ABD ile yapılan görüşmelerin olumlu gelişmesini bekliyoruz. F-35 konusunda ABD'nin tavrı olumsuz olması durumunda Türkiye zorunlu ve tabii olarak başka seçenekleri değerlendirmek zorunda kalacaktır." sözlerini sarf etti.

Eren Kış-12 operasyonu başladı

 

MİT ve TSK'dan Hakurk'ta PKK'ya operasyon

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)