BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahreyn İngiltere'ye 1 milyar sterlin yatıracak----

Bahreyn İngiltere'ye 1 milyar sterlin yatıracak

Bahreyn İngiltere'ye 1 milyar sterlin yatıracak
03 Temmuz 2023 - 19:44 www.finansgundem.com

İngiltere ile Bahreyn arasında imzalanan işbirliği anlaşması kapsamında, Bahreyn İngiltere'ye 1 milyar sterlinden fazla yatırım yapacak

Bahreyn, İngiltere'yle imzalanan stratejik yatırım ve işbirliği ortaklığı anlaşması kapsamında, bu ülkeye 1 milyar sterlinden fazla yatırım yapacak.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakanı Şeyh Selman bin Hamed Al Halife'nin başkent Londra'da bir araya geldiği bildirildi. İki liderin, İngiltere ile Bahreyn arasında bugün imzalanan yeni Stratejik Yatırım ve İşbirliği Ortaklığı anlaşmasından memnuniyet duyduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"BU ANLAŞMA, YAKIN İLİŞKİNİN BİR SONRAKİ BÖLÜMÜNE İŞARET"

Anlaşma, İngiltere'ye 1 milyar sterlinden fazla ek yatırım yapılmasını, Bahreyn ekonomisinin çeşitlendirilmesini desteklemeyi ve ülkelerimiz arasında temiz teknoloji, iş hizmetleri ve imalat alanlarında daha fazla işbirliğini teşvik etmeyi amaçlıyor. Başbakan Sunak, söz konusu anlaşmanın İngiltere ile Bahreyn arasında güvenlik, savunma ve ticaret alanlarını kapsayan tarihi ve yakın ilişkinin bir sonraki bölümüne işaret ettiğini söyledi.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI VE İRAN KONUŞULDU

Açıklamada, liderlerin ayrıca, Ukrayna'daki durum ve Rusya'nın işgalinin uluslararası istikrar ve normlara yönelik oluşturduğu tehdide dikkati çektikleri ve İran'ın istikrarı bozucu bölgesel faaliyetleri karşısında güçlü ortak duruşun önemi konusunda mutabık kaldıkları kaydedildi.

Bahreyn, Rusya'da istikrarın korunmasının önemli olduğunu belirtti

 

Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık düzenlemesi

 

Katar ve Bahreyn anlaştı: Diplomatik ilişkilerde yeni dönem

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)