BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Köşk adayı mı olacak?----

Bahçeli'den Köşk adayı mı olacak?

Bahçeli'den Köşk adayı mı olacak?
05 Haziran 2014 - 13:52 www.finansgundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli Köşk adayı olduğu yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ortaya atılan iddialara her gün bir yenisi ekleniyor. Son iddia, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Köşk adayı olduğuna ilişkin. MHP lideri Bahçeli, bugün yaptığı açıklamada cumhurbaşkanlığı adaylığını düşünmediğini açıkladı.

ÜLKÜCÜ HAREKET VERDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURUR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ne (TZOB) yaptığı ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, “Çatı adayı olarak sizin adınız geçiyor?” sorusuna Bahçeli, “Ziyaretimizin aşamasında, kişilendirmeler bulunmamaktadır. Sorularla kişilendirme aşamasına çekmenizi doğru bulmam. MHP Genel Başkanı olarak, cumhurbaşkanlığı seçimleri başladığı günden partimizin başkanlık divanı, MKYK ve il başkanları toplantısında genel başkan olarak hiçbir şey altında, cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi bir eğilime sahip olmadığımı açıkladım. Kim ne yazarsa yazsın. Ülkücü hareket verdiği sözün arkasında durur. Bunlardan etkilenmez.” diye cevap verdi.

SÜREÇ TAMAMLANMAK ÜZERE

“Cumhurbaşkanlığı çalışmalarında, bugün yaptığınız son tur mu?” sorusuna da “Süreç tamamlanmak üzeredir. Ama ihtiyaç duyulduğu taktirde ziyaretlerimiz devam edecektir.” karşılığını verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)