BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler----

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler
11 Şubat 2018 - 13:16 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'li komutan Funk'ın, Menbiç'te YPG üyeleriyle çekilen fotoğrafına ve verdiği mesajlara tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da İl ve İlçe Başkanları Toplantısı kapanış oturumunun ardından basın toplantısında konuştu:

Helikopterimiz düştüğü anda yaşanan patlama akıllara pek çok soru getirmiştir. Sınırlarımızda büyük bir hareketlilik vardır. Bir günde 11 şehidin acısı ocaklara kor gibi düşmüştür.

Vatan savunmasının arzu etmesek de acı verici sonuçları doğmaktadır. İnancımıza göre şehitler ölmemiştir. Türkiye felaketlerin üstesinden gelecektir. Terörle girdiğimiz bu yüksek mücadele mutlaka başarıyla sonuçlanacaktır.

'ABD İLE MÜTTEFİKLİK NASIL SÜRDÜRÜLECEK'

PKK PYD hesap verecek, küstahlığının ve şerefsizliğinin bedelini ödeyecektir. ABD’li komutan Funk, Türkiye’nin yanlış hesabından dolayı kaygılandığını söylemiştir. Yanlış hesap bu sömürgeciye göre nedir? Türkiye’nin PKK ile mücadelesini tuhaf buluyormuş. Funk asıl yanlış hesabı kendilerinin yaptığını görememiştir. Eğer haine kahraman diyorlarsa bu ABD ile müttefiklik nasıl sürdürülecektir? ABD ile temas kesilirse, siyaset yerine silah konuşursa, eller tetiklere giderse olacakları hesap edip sonuçlarını düşünen var mıdır?

Nedir bu çektiklerimiz? ABD özel kuvvetlerinin teröristlerle nöbet tutmaları rezilliktir. Bu durum açık çatışmaya doğru gitmektedir. ABD, PYD’nin yanında yer almıştır. FETÖ başaramayınca diğer terör örgütleriyle buluşmuştur. ABD yanlıştan dönmez ise duruşunun tanımı düşmanlık olarak anılacaktır.

'ABD HİÇBİR SÖZÜNÜ TUTMADI'

Dostluk ve düşmanlık gibi iki keskin uçtan diğerine geçiş süreçlerinde önce bağımsız karar verebilme ve mütekabiliyet esas olmalıdır. Geleneksel Türk dış politikası burada anlamını bulmuştur. Türkiye girdiği bir savaştan mağlup dönmüş bir ülke değildir. ABD hiçbir sözünü tutmamıştır.

Kabullenmediğimiz her dayatmayı bir yenisi izliyor. Bunu reddediyoruz. ABD’nin gözetiminde Menbiç’ten Afrin’e terörist kaydırıldığı medyaya yansımıştır. Kılıçdaroğlu nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, teröristlerden arındırılmalıdır. Devamında da Menbiç’i insanlık mikroplarından arındırmak boynumuzun borcudur.

Afrin’e girmeyeceksek Zeytin Dalı harekatını neden başlattık? Bunu Kılıçdaroğlu bilmiyorsa, bölgeyi her fırsatta bildiğini söyleyen Muhasebeci Kenan da mı bilmiyor?

'BÖLGEMİZ ÇOK VAHİM GELİŞMELERE GEBEDİR'

Kızıl Elma desek kilosunun ne kadar olduğunu sorarlar. Bunlar ki anca 'falanımıza filan olur'la, unutmayın kafamızı çevirdiğimizde de yalan olup kurumuş yaprak gibi savrulup giderler. Ege ve Akdeniz’de gerilim politikası uygulayanlar gaflettedir.

Suriye İsrail jetini vurmuş, İsrail hemen misilleme yapmıştır. Bölgemiz çok vahim gelişmelere gebedir. Buhran süreci çok tehlikeli şekilde mesafe almaktadır.

Her şeye rağmen MHP şer cephesinin, gafil siyasetçilerin ithamlarına rağmen milletimizin umudu olarak dimdik ayaktadır ve olağan büyük kurultayını gerçekleştirecektir.

Kadrolarımız ülkemizin ağır sorunlarının farkındadır. MHP bazılarının aklının almayacağı kadar engin bir millet sevgisiyle hareket etmeyi ilke edinmiş bir partidir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demedi demeyin. 12 Şubat 2018 08:12

    Dolar satıp yuan alanlar geleceğin zenginleri dir.

  • BİLAL11 Şubat 2018 22:01

    6.filoya hayır diyenleri şimdi görüyoruz niye hükümete destek olmuyorsunuz.

  • Veli12 Şubat 2018 08:45

    Abd projesi olduğu ve bopu savunduğu, israilin düşmanlarını yokettiği. Hukukun üstünlüğünü tanımadığı pkk ile masaya oturduğu. Yolsuzluk ların üzerine gitmediği......

  • Emre 11 Şubat 2018 21:09

    Bahçeli bir sonraki seçimlerde yerin dibine geçeceksin. Aha buraya yazıyorum...

  • bitco11 Şubat 2018 18:50

    Bahçelinin düştüğü duruma bak ya,,iktidarın basın sözcüsü gibi.

  • Hadan12 Şubat 2018 08:46

    Çok kibarsın ona başka şeylerde denir

  • ASKER11 Şubat 2018 17:23

    akbaba şimdi boş konuşma zamanı değil.allah orda görevyapan vatan evlatlarına yardım etsin.

  • Çakır11 Şubat 2018 15:07

    ABD 14 tirilyon borcu var suudlar ve Çinliler paralarını çekerse ABD kalmaz kalmasında düşman sayısı dünyada hızla yayılıyor tramp bilerek getirildi akıl sağlığı bozuk algısıda popmpalandı tramp suikast yapacaklar bunu da müslümanların üstüne atacaklar almanlar ve ABD hızla kan kaybediyor fıransa hiç görünmeyen İngiliz ler dünya 5 den büyük

  • akbaba11 Şubat 2018 14:42

    ikdirda iken apoyu asamayan lider bugun konuştukalra bak sen hele artık bırak mhp başkalrı yönetsın

  • Gkmn11 Şubat 2018 14:23

    ABD nin düştüğü durum içler acisi yazık

  • Türkoğlutürk11 Şubat 2018 13:41

    6.filoya hayır diyenlere saldırıyor, abd k peği deyince köpürüyordunuz. Bağımsız türkiye diye bağıranlara saldırdığınız günleri unutmadım