BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den flaş Gül açıklaması----

Bahçeli'den flaş Gül açıklaması

Bahçeli'den flaş Gül açıklaması
22 Nisan 2014 - 11:12 www.finansgundem.com

MHP Lideri Bahçeli, "Sayın Gül'e AKP kaynaklı etkili bir blokaj yapıldığı görülmektedir'' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:

''Türkiye'de sanki cumhurbaşkanı değil AKP'ye genel başkan seçilecektir. Sanki önümüzdeki 10 Ağustos'ta AKP Genel Kurulu toplanacaktır. Sanki karar verilmiş netice belli olmuştur. Yani 110 gün sonra yasal bir zorunluluk yerine getirilecektir. AKP cumhurbaşkanlığını tek eline almış neredeyse kimseye yar etmem demeye getirmiştir. Demokrasilerde hiçbir seçimin sonucu baştan belli değildir. Buna Türk milleti karar verecektir.

Önce Gül mü Erdoğan mı tartışmaları gündemi aşırı derece oyalamıştır. Şu sıralar sayın Gül sürpriz üzerine sürpriz yaşamıştır. İtiraf etmese de aldatılmışlığını sızısını yaşamaktadır. Anlaşılan Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanı adaylığını çok hevesli ve isteklidir. Ne var ki kardeşim dediği sayın Gül'ü de yandaş kalemler marifetiyle alttan alta rencide etmeye ve karalamaya başlamıştır. Sayın Gül'e AKP kaynaklı etkili bir blokaj yapıldığı görülmektedir.

Cumhurbaşkanına AKP'nin karanlık odaları değil, Türk milleti karar verecektir. 12. Cumhurbaşkanı'nın kim olduğuna dair son sözü, AKP'nin Başkanlık Divanı, MYK'sı, milletvekilleri veya bir başka organı değil, aziz milletimiz söyleyecektir.

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmayacaktır. Devleti yıllardır zehirlemiş birisinden cumhurbaşkanı nasıl olacaktır. Türk milletinin birliğine nefret duyan hastalıklı bir ruhtan cumhurbaşkanı nasıl çıkacaktır? Kanundan kaçan 12 yıldır anayasa suçu işleyen devlet organlarını çatıştıran birisinden cumhurbaşkanı olması nasıl beklenecektir.

Cumhurbaşkanı olacak kişi önce Türk milletini zihnen ve ahlaken kabullenecektir. Cumhurbaşkanlığında geçmişinde akçeli işlere bulaşmamış tertemiz bir kişi bulunmalıdır. Recep Tayyip Erdoğan'dan eşbaşkan olur ve olmuştur, belediye başkanı olur ve olmuştur, başbakan olmuştur ne var ki cumhurbaşkanı olamaz ve olmamalıdır.

12. Cumhurbaşkanlığına pırıl pırıl bir isim herkesin aradığım burdur diyebileceği değerli bir arkadaşımız aday olacaktır.''
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat22 Nisan 2014 14:40

    ABDULLAH sadece şunu merak ediyorum. Saddam'ı devirmek için milyarlar harcayarak IRak'a giren, Mursiyi devirmek için yapmadığı halt kalmayan, İran'da Ahmedinecad gitsin diye türlü dolaplar çeviren ABD neden RTE'ye ses çıkartmıyor acaba? neden?

  • selim22 Nisan 2014 13:35

    sn bahçeli ne olmayacak dediysen oldu,bu da olacak ! istifa edecekmisin

  • abdullah22 Nisan 2014 12:43

    seçim kazanamayan bu parti başkanlarını özellikle kimler ne için seçiyor. bu şahısların ne özellikleri varki. yoksa bunlar birilerine mi hizmet ediyorlar...

  • derya22 Nisan 2014 12:34

    siz aday olun cünki tertemizsiniz.

  • pırıl pırıl adam 22 Nisan 2014 11:53

    acun olsun