BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den erken seçim açıklaması: En büyük kötülük olur----

Bahçeli'den erken seçim açıklaması: En büyük kötülük olur

Bahçeli'den erken seçim açıklaması: En büyük kötülük olur
23 Haziran 2019 - 20:44 www.finansgundem.com

Devlet Bahçeli, İstanbul seçiminin ardından “Erken seçim bahsi açmak, ülkemize en büyük kötülük olur” açıklamasında bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlere dair ilk değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, “Erken seçim bahsi açmak, ülkemize en büyük kötülük olur” dedi.

Bahçeli, şunları söyledi:

"CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının öne çıkması 23 Haziran seçimine bakışımızı asla değiştirmeyecek, hakkın ve hakikatin safındaki inançlı duruşumuzu etkilemeyecektir.

Türkiye artık esas gündemine dönmeli, seçim süreci kapanmalıdır. Bu kapsamda yeni bir erken seçim bahsi açmak ülkemize yapılacak en büyük kötülükler arasındadır.

Bilinmelidir ki; Cumhur İttifakı kutlu varlığını güçlü bir şekilde muhafaza ve müdafaa edecektir. Hiç kimse Cumhur İttifakı üzerinde spekülasyona tevessül etmemelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olacak şekilde üzerine düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirmiş, Sayın Binali Yıldırım’a azim ve kararlılıkla destek vermiştir."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kıraç24 Haziran 2019 06:40

    “Erken seçim bahsi açmak, ülkemize en büyük kötülük olur” buyurmuş. Sebep? Neden kötülük olsun? İmamoğlu kazanmisken göz göre göre mazbatasını elinden çalmak ve sonra seçime iki gün kala terörist apoya aciklama yaptırıp ardından bu açıklamayı destekleyen mhp kötülük yapmıyor da erken seçim isteyenler mi yapıyor? Geçiniz efendim. İmamoğlu fena koydu. 800bin farkla koydu. İnşallah devamı da gelecek. Çünkü mazbatasını elinden çaldiniz.