BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli iktidara ve muhalefete yüklendi----

Bahçeli iktidara ve muhalefete yüklendi

Bahçeli iktidara ve muhalefete yüklendi
03 Aralık 2013 - 11:50 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yine çok sert eleştirilerde bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada hem iktidar hem muhalefet partilere yüklendi. AKP'nin dış politikalarını eleştiren Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini de "Washington'dan icazet arıyorlar" diyerek eleştirdi.

Bahçeli, "Türkiye, yıllardan beri tek sermayeleri kutuplaştırma ve cepheleştirme olan AKP-CHP-BDP'nin çekişmesi ile israf olmaktadır. Manevi değerlerimizi istismar eden, bölücülere umut veren, PKK'ya el uzatan iktidar partisiyle, Washington'dan icazet arayacak, siyasetini yabancılara endeksleyecek kadar çaresizliğe mahkum hale gelen anamuhalefet partisi, ülkemizin önündeki başlıca takozdur" diyerek sözlerini sürdürdü.

Devlet Bahçeli, Türkiye'nin AKP ile birlikte yakın coğrafyadaki bütün varlığını kaybettiğini belirterek,"Türkiye fikri sorulmayan bir ülke haline gelmiştir. Başbakan peşmergenin gönlünü nasıl kazanmış, neleri gözden çıkarmıştır. Boru hatlarının ülkemize musibet gibi dert yağdıracağı gün gibi aşikardır" dedi.

Ayrıntılar geliyor...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)