BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Bahçeli: Büyük milletlerin her zaman beka meselesi vardır----

Bahçeli: Büyük milletlerin her zaman beka meselesi vardır

 Bahçeli: Büyük milletlerin her zaman beka meselesi vardır
10 Mart 2019 - 14:34 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cahiller ve cani ruhlular bilmese de büyük milletlerin her zaman beka meselesi vardır çünkü büyük milletler ebediyete kadar var olmayı hedef tayin ederler." dedi.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye'yi karanlığa itmek istiyorlar, 'Türkiye köşeye sıkışsın' diyorlar, milli bekamızı hedef alıyorlar, milli birliğimizi yıkmayı planlıyorlar. Dünün tekfurları neyse bugünün iş birlikçileri aynıdır. Dünün Bizans'ı neyse bugünün ihanet ortakları tıpatıp aynısıdır."

"CHP, İP, HDP, SP, ÖDP beraberce aynı kervana girmişler, aynı kafilede yerlerini almışlardır." şeklinde konuşan Bahçeli şunları söyledi:

"Atatürk'ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. CHP, HDP ve İP arasında vahim paslaşmalar, ibretlik kucaklaşma sahneleri vardır ve ortadadır. FETÖ bunların yanındadır. CHP Genel Başkanı, telaş ve korku içindedir, yalan üstüne yalan konuşmaktadır, şuurunu kaybetmiş, akıl ve izan ölçüleri tümden kaybolmuştur."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necati10 Mart 2019 19:12

    Beka sorunumu yoksa zeka sorunumu bay bahçeli akşam sabah aynı şeyleri söylüyorsun milletin derdi seçim değil geçim kafan bassın artık bırak millete masal anlatmayı.

  • Nuri10 Mart 2019 16:57

    Saçmalamakta üstünüze yok. Bekamiz size kaldıysa yok olalım daha iyi. Yerel seçim bu, muhtarı, çöpü toplayacak olan belediye başkanını seçeceğiz. Bekayla ne alakası var. Bi sorun varsa onun adı beka sorunu değil de ...sorunudur olsa olsa.