BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli: Birileri MHP'den kopacaksa...----

Bahçeli: Birileri MHP'den kopacaksa...

Bahçeli: Birileri MHP'den kopacaksa...
31 Ekim 2015 - 06:59 www.finansgundem.com

Bahçeli, partisinde parçalanma olmayacağını, MHP'de birlik, dirlik, kardeşlik şuuruyla bir arada olan şerefli insanların bulunduğunu söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Art arda yapılan seçimlerin milleti yorduğunu ifade eden Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinin vatandaşın geleceğini belirleyeceğini söyledi.

İktidarın, seçimlerde devletin imkanlarını, televizyon kanallarını kullanarak toplumda algı oluşturduğunu ve bazı konularda gerçeklerin saklandığını, iftira ve yalan beyanlara başvurulduğunu iddia eden Bahçeli, "1 Kasım'da Türkiye'nin geleceğini belirlemeliyiz. Seçimlerin çok güvenli yapılmasını düşünmeliyiz. Seçimlere gölge düşürebilecek herhangi bir davranıştan uzak kalmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti, bütün unsurlarıyla seçimin güvenli yapılmasını sağlamalıdır" diye konuştu.

"BİRİLERİ MHP'DEN KOPACAKSA..."

Partisinde parçalanma olmayacağını, MHP'de birlik, dirlik, kardeşlik şuuruyla bir arada olan şerefli insanların bulunduğunu vurgulayan Bahçeli, "Eğer birileri MHP'den kopacaksa onlar, 5. kol faaliyeti için MHP'ye sızmış, şimdi günü gelmiş, MHP'yi geriletmek için siyasallaşma veya siyasi parti değiştirme konumuna gelmiş zavallılardır" ifadesini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)