BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBağış: 'AB vizesi 3 yıl içinde kalkacak'----

Bağış: 'AB vizesi 3 yıl içinde kalkacak'

Bağış: 'AB vizesi 3 yıl içinde kalkacak'
25 Temmuz 2013 - 16:08 www.finansgundem.com

AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Türkiye-AB ilişkilerinin tarih boyunca inişli çıkışlı seyrettiğini belirten Bağış, Türkiye’nin AB sürecinde karşılaştığı sıkıntılara reformlarla cevap verdiğini söyledi.
Bağış, AB’nin kurucu ülkelerinin Türkiye’nin üyeliğine mesafeli baktığını belirtti ve Fransa ve Almanya’nin iç siyasetlerinde Türkiye’nin AB üyeliğinin malzeme yapılması nedeniyle Türkiye’nin engellerle karşılaştığını vurguladı.
Bağış yeni fasılların açılması konusunda eskisinden daha umutlu olduğunu belirtti ve 23, 24 ve enerji fasılları üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Vize sorununun Türkiye’ye 1980 darbesinin attığı bir kazık olduğunu belirten Bağış, 3 yıl içinde tüm Türkiye vatandaşları AB vizesinin kaldırılabileceğini ifade etti. AB-ABD arasındaki serbest ticaret anlaşması ile ilgili soruya da Bağış, Gümrük Birliği anlaşmasından kötü etkilenmemek için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)