BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Bağımlılıkla mücadeleyi son nefesimize kadar sürdüreceğiz"----

"Bağımlılıkla mücadeleyi son nefesimize kadar sürdüreceğiz"

Bağımlılıkla mücadeleyi son nefesimize kadar sürdüreceğiz
05 Kasım 2021 - 20:51 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni”nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni”nde konuştu. "İnternette çocukların karşısına çıkan zararlı içerikleri engellememiz çok zor. Evde örnek olmadığımız, okuldaki gelişmesini takip etmediğimiz çocukları özgür değil başı boş bırakmış oluruz." diyen Erdoğan, "Teknoloji gibi yeni bağımlılık türleriyle mücadele Yeşilay'ın sorumluluk alanına girmektedir." açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI YEŞİLAY'IN SORUMLULUK ALANINDA

"Bağımlılık yapan kötü alışkanların ideoloji ve inançla ilgisi yoktur. Teknoloji gibi yeni bağımlılık türleriyle mücadele Yeşilay'ın sorumluluk alanına girmektedir.

Bu (bağımlılıklarla) mücadeleyi ülkemizde tek bir bağımlı bırakmama azim ve kararlılığıyla son nefesimize kadar sürdüreceğiz.

"ÇOCUKLARIMIZA HAYIR DEMEYİ BAŞARAMIYORUZ"

İnternette çocukların karşısına çıkabilecek her türlü sapkın görüntüyü, fikri engelleyebilmemiz çok zor. Büyükler olarak çocuklarımıza hayır demeyi başaramıyoruz. İnternette çocuklarımızın karşısına çıkabilecek alkol, sigara ve madde kullanımını, şiddeti, cinselliği ve sapkın görüntüyü engelleyebilmemiz gerçekten çok zor. Her kim içkiye, maddeye, kumara, sigaraya güzelleme diziyorsa emin olun tek gayesi kendi sapkın hayat biçimini, zaaflarını, komplekslerini örtmektir.

Bizim Yeşilay'ımızla birlikte yürüttüğümüz mücadeledeki tek gayemiz ülkemize ve milletimize ruhu da bedeni de dipdiri nesiller kazandırmaktır"

Erdoğan: Bu güzel şehre yeni eserler kazandırmak için çalışıyoruz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle basketbol oynadı

 

ETİKETLER :