BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBağdat'da çok büyük bombalı saldırı----

Bağdat'da çok büyük bombalı saldırı

Bağdat'da çok büyük bombalı saldırı
15 Mayıs 2013 - 22:02 www.finansgundem.com

Irak'ın başkenti Bağdat'ın muhtelif bölgelerinde, 8 bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi

Alınan bilgiye göre, şehrin Belediyat, Cedide, Kazimiye, Maalif, Sadiriye ve Zafaraniye semtlerinde yerel saatle 19.30-20.00 arasında 8 bombalı araç patlatıldı. Saldırılarda 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Şehrin doğusundaki Meştel semtinde bir otoparkın yakınında park halindeki aracın patlatılması sonucu, ilk belirlemelere göre, 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
Bağdat polisinden bir yetkili, Kazımiye semtinde bomba yüklü 2 araçla düzenlenen saldırılar sonucu, 10 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Görgü tanıkları, Cedide ve Zafaraniye semtlerinde park halindeki bomba yüklü araçların patlatılması sonucu 4 kişinin öldüğünü, 14 kişinin yaralandığını bildirdi.
Sadr semtinde de bir petrol istasyonunun yakınında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Saldırılarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)