BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBağcılar ilk kestanesini hasat etti----

Bağcılar ilk kestanesini hasat etti

Bağcılar ilk kestanesini hasat etti
21 Ekim 2013 - 19:06 www.finansgundem.com

Bağcılar'da "Kestane Bahçesi" ilk ürünlerini verdi

Bağcılar Belediyesi'nin "Nostalji Bahçeleri Projesi" kapsamında oluşturduğu Kestane Bahçesi, ilk ürünlerini verdi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında oluşturulan "Kestane Bahçesi", üzüm bağı, kiraz ve kayısı bahçelerinin ardından yaklaşık 11 bin metre kare alan üzerine kuruldu.
Halihazırda 200 kestane ağacının bulunduğu bahçede her yaştan ilçe sakini hoşça vakit geçirirken, bahçede vatandaşların piknik yapabilmeleri için 17 pergola ve her pergolada mangal bulunuyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar'ı ismine yakışır hale getirmek için 2006'da üzüm bağını kurarak "Nostalji Bahçeleri Projesi"ni başlattıklarını ifade ederek, kiraz ve kayısı bahçelerinde vatandaşlarla dalından meyve yemeye başladıklarını hatırlattı.
Bu yıl da kestanelerinin meyve vermeye başladığını aktaran Çağırıcı, tüm hemşehrilerini kestane bahçesine beklediklerini, hedeflerinin, "Bağcılar'ın 22 mahallesinin tamamına elma, ceviz, nar ve farklı meyve türlerinde bir Nostalji Bahçesi kazandırmak" olduğunu kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)