BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBAE'nin Türkiye için ayırdığı fon 10 milyar dolar----

BAE'nin Türkiye için ayırdığı fon 10 milyar dolar

BAE'nin Türkiye için ayırdığı fon 10 milyar dolar
24 Kasım 2021 - 19:38 www.finansgundem.com

Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırdı

Abu Dabi Kalkınma Holdingi'nden Birleşip Arap Emirlikleri-Türkiye zirvesi sonrası ilk açıklama yapıldı. Türkiye yatırımlarına ilişkin konuşan Abu Dabi Kalkınma Holdingi Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Bir çok sektörde anlaşma imzalanan görüşme sonrasında Abu Dabi Kalkınma Holdingi Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Veliaht Prensi Bin Zayid'in Türkiye ziyaretini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştirdiğini vurgulayan Al Suwaidi, "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'de yatırım yapmak üzere 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır." diye konuştu.

Türkiye ile BAE arasında 10 alanda yatırım anlaşması imzalandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilen adam25 Kasım 2021 10:48

    ne tesadüf yahu.. dolar 14 tl olunca hemen yatırıma geldiler  !!  7 tl iken neden gelmediler..  halk arasında piyasada  bu tip yatırımcıların bir ''lakabı'' vardır. ama söyleyemiyorum .. ama işte onlar bunlar..