BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBade İşçil'e şok!----

Bade İşçil'e şok!

Bade İşçil'e şok!
31 Aralık 2015 - 08:49 www.finansgundem.com

Malkoç Süalp, Bade İşçil’i 3 yıl hapis istemiyle savcılığa şikâyet etti

Bade İşçil, çocuğun velayet ve boşanma davası sürerken 26 Kasım 2015’te Süalp’in oğlunu daha fazla görebilmek için talep ettiği ek görüş dilekçesini etkilemek için Süalp’i uyuşturucu kullanmak ile suçladı.

Dava sürecinde çeşitli iddialar dile getiren İşçil’e Süalp’ten ağır bir karşılık geldi. Üç ayrı hastaneden uyuşturucu kullanımına dair kan, saç ve idrar testi yaptıran Süalp, negatif çıkan sonuçlar ile birlikte savcılığa giderek İşçil hakkında şikâyet duyurusunda bulundu.

‘Devam edeceğim’

Malkoç Süalp, çocuğunu görme hakkını engellediğini ve boşanma davasını olumsuz etkilediğini düşündüğü için yalan beyan verdiğini söylediği Bade İşçil hakkında savcılığa ifade verdi. İşçil için üç yıla kadar hapis cezası istenebilir. Bade İşçil’in iftiralarına ve saldırılarına devam ettiğini söyleyen Malkoç Süalp, “Çocuğumu daha fazla görebilmek için hukuki yollarla hakkımı aramaya devam edeceğim” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)