BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaba Vanga, bu yılın ekonomik krizlerini tahmin etti----

Baba Vanga, bu yılın ekonomik krizlerini tahmin etti

Baba Vanga, bu yılın ekonomik krizlerini tahmin etti
04 Nisan 2024 - 12:34 www.finansgundem.com

Kör kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için öngördüğü ekonomik krizler gerçekleşti. ABD enflasyonla boğuşurken, İngiltere ve Japonya'da ekonomik daralma başladı.

Tarihte yaşanan bazı önemli olayları önceden haber vermesiyle ün kazanan 'kahin' Baba Vanga'nın 2024 yılına dair ekonomik tahminlerinin doğru çıktığı konuşuluyor.

Daha önce 11 Eylül saldırıları, Çernobil felaketi ve Prenses Diana’nın trajik ölümü gibi olayları öngördüğü öne sürülen Baba Vanga’nın, bu yıl için yaptığı kehanetlerin gerçekleştiği iddiası onu tekrar sosyal medyadaki tartışmaların merkezine yerleştirdi.

Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomik güçteki değişimler, tırmanan jeopolitik gerilimler ve artan borç seviyelerine bağlı olarak derinleşen bir ekonomik kriz öngörerek sosyal medyada gündem oldu.

ABD'de enflasyon sorunu

NDTV'de yer alan habere göre, "Dünya ekonomik krizle yüzleşecek" öngürüsü, milyonlarca ABD vatandaşının ekonomik geleceklerini güvence altına almalarını engelleyen enflasyon ile boğuşmaya başladı.

2023 yılı boyunca, dünyanın en büyük ekonomisi olan ABD ekonomisi, Atlanta Federal Rezerv Bankası tarafından yayınlanan bir tahmin modeline göre, mevcut Ocak-Mart çeyreğinde daha yavaş ancak yine de yıllık yüzde 2.1 oranında büyüme gösterecek.

İngiltere ve Japonya'da ise krizler baş gösterdi

Baba Vanga'nın kehanetinin gerçek olduğunu gösteren bir diğer durum ise İngiltere ve Japonya'da ekonomik krizlerin başlaması oldu. İngiliz medyası, gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) Aralık ayına kadarki üç aylık dönemde beklenenden daha büyük bir oranda, yüzde 0.3 oranında düştüğüne dikkat çekildi.

İç tüketimdeki durgunluk nedeniyle 2023'ün son çeyreğinde ekonomik daralmaya tanık olan Japonya'da, para birimi Yen, ABD doları karşısında 151,97 seviyesine gerileyerek son 34 yılın en düşük seviyesine indi.

2008 krizi kahininden enflasyon yorumu

 

2024’ün 'yıldız haritası'nda ekonomik kriz görünüyor mu? Astrolog Binnur Zaimler yanıtladı

 

Almanya'da ekonomik kriz derinleşti: Dev şirketler bir bir kaçıyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)