BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ı kızdırdılar----

Aziz Yıldırım'ı kızdırdılar

Aziz Yıldırım'ı kızdırdılar
23 Nisan 2013 - 10:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın açıklamaları, kamuoyunda tartışma yaratırken, yönetimi de kızdırdı

Fener’in Başkanı’nın tecrübeli teknik adama “Takımı toparla Benfica maçına hazırla. Ortamı germek bize yarar getirmez. Bildiklerini de kamuoyuyla değil, bizimle paylaş. F.Bahçe hiçbir zaman hedeflerinden şaşmaz” dediği öğrenildi.
YILDIRIM, G.BİRLİĞİ MAÇI SONRASI G.SARAY’I HEDEF ALAN KOCAMAN’A SERT ÇIKTI
Ligin 30. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın açıklamaları, kamuoyunda tartışma yaratırken, yönetimi de kızdırdı. Ankara’daki maça gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın takımınn İstanbul’a dönmesinin ardından Aykut Kocaman’la bir görüşme yapıp, hem Benfica karşılaşması için moral verdiği hem de G.Saray’ı hedef alan sözleri nedeniyle uyardığı ortaya çıktı.
Takımı yeniden toparla
Yıldırım’ın, maç sonrası, “G.Saray saha içinde ve saha dışında 7 puanı kapattırıp, şampiyonluğu vermez” diyen tecrübeli teknik adama, “Aykut hoca, sen işine bak! Fenerbahçe hiçbir zaman hedeflerinden şaşmaz. Sen takımı toparla; Perşembe günü Avrupa Ligi’nde oynanacak Benfica karşılaşmasına hazırla. Ortamı germeye çalışmak bize hiçbir yarar getirmez. Bildiğin, duyduğun bir şey varsa bunu kamuoyuyla değil, bizimle paylaş” dediği kaydedildi.
Herkes Benfica’yı düşünsün
Yıldırım’ın sonra Kocaman’a Benfica maçını hatırlatıp, “Futbolda böyle şeyler var. Kimse moralini bozmasın. Herkes Avrupa Ligi sınavını düşünsün. UEFA’da final oynayacaksınız. İlk yarı bitiminde herkes eleştirirken güvendiğim gibi yine size güveniyorum. G.Birliği’ni yenseydik de şampiyon olmuyorduk. 4 maç daha var, lige sonra bakarız. Şimdi Benfica maçına bakalım ve rövanş için avantaj sağlayacak bir skor alalım” ifadelerini kullandığı bildirildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)