BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan Volkan Demirel ayarı----

Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel ayarı

Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel ayarı
04 Eylül 2014 - 09:10 www.finansgundem.com

Volkan Demirel'in G.Saray maçından sonra ceza almasının ardından Aziz Yıldırım soyunma odasından canlı yayın yapılmasını yasakladı

G.Saray ile oynanan Süper Kupa maçında Volkan’ın soyunma odasında FBTV’ye canlı yayında yaptığı açıklama sonrası hem ceza alması hem de milli takımdan kesik yemesi F.Bahçe'yi önlem almaya itti. Özellikle soyunma odalarında yapılan yayınlar konusunda çok dikkatli olunmasına karar veren başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri artık soyunma odasından canlı yayın yapılmasını yasakladı.

Volkan olayının milat olmasını isteyen başkan, “Kendi kendimize yaptığımız yayınla oyuncumuza ceza verildi. Halbuki bant yayını olsa bu sözler hiç ekrana gelmeyecekti. Bundan böyle bu yayınların soyunma odasında yapılmasını istemiyorum. Büyük maçlarda veya şampiyonluk kutlamalarında illa yayın yapılacaksa da bu bant kaydı olmalı” diyerek bu talihsiz olayın bir daha yaşanmaması için tedbirler aldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şikeci04 Eylül 2014 09:33

    Futbolcusunun karakterini eleştirmiyorda, canlı yayın yapılmasını eleştiriyor. Böyle başkana böyle futbolcu birbilerini bulmuşlar..