BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan rüya proje!----

Aziz Yıldırım'dan rüya proje!

Aziz Yıldırım'dan rüya proje!
01 Kasım 2013 - 16:01 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir dönem daha başkan seçilmesi halinde startını vereceği yeni bir projeyi açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, seçim dönemi öncesi bir projenin müjdesini verdi. Yıldırım, Fenerbahçe'nin merhum başkanı Hasan Özaydın döneminde projesi geliştirilen ancak yapılamayan "Fenerland"in gerçekleştirileceğini duyurdu.
İstinye Park'a benzeyen iki katlı bu proje, restoranlar ve çeşitli yaşam merkezlerinin yanı sıra deniz tarafında sosyal aktivite alanlarını içeriyor.
Yıldırım, söz konusu proje için Ferit Şahenk, Ali Koç gibi Fenerbahçeliler ile konuştuğunu, müteahhitliğini de bu isimlerden birinin veya aralarında kuracakları bir konsorsiyumun almasını istediğini açıkladı.
Bu proje için Ali Koç ve Ferit Şahenk ile konuştuğunu belirten Aziz Yıldırım, "Burası tam bir kompleks olacak ve F.Bahçe'ye gelir getirecek" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)