BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan flaş karar----

Aziz Yıldırım'dan flaş karar

Aziz Yıldırım'dan flaş karar
08 Ağustos 2014 - 13:48 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı yapacak

Bugün saat 17:00'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantısı salonunda bir basın açıklaması yapacak...

Fenerbahçe'de neler oluyor? 3 gündür devam eden haberler,  Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal arasında büyük bir kiriz olduğu, arası farklı nedenlerden ötürü açıldığı belirtilen ikilinin yol ayrımına geldiği, Yanal'ın görevine son verilebileceği veya başarılı teknik adamın istifa edebileceği iddialarını içeriyordu.

Camiayı sarsan bu haberlere dün Ersun Yanal twitter üzerinden bir yalanlama getirse de, kulüp resmen bir yalanlamada bulunmamıştı. Bugün ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir basın toplantısı kararı aldığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulübün başkanının, saat 17:00 Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantısı salonunda bir basın açıklaması yapacağı açıklanırken, Yıldırım'ın basına haberler hakkında tepki mi göstereceği, yoksa sorunların olduğunu kabul ederek radikal bir karar mı açıklayacağı merak konusu oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)