BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım lisansı olsa maça çıkacak!----

Aziz Yıldırım lisansı olsa maça çıkacak!

Aziz Yıldırım lisansı olsa maça çıkacak!
08 Aralık 2014 - 10:42 www.finansgundem.com

TRT Spor'da Futbol Arenası programında yorumlarda bulunan Sergen Yalçın ve Erman Toroğlu Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası" programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hafta içinde takım ile yaptığı toplantı eleştirildi. Toplantıya tepki gösteren Toroğlu, bu durumun teknik direktörün takım üzerindeki otoritesini sarstığını savundu.

FUTBOLCULAR HOCAYI DEĞİL AZİZ YILDIRIM'I DİNLİYOR

Toroğlu, "Biz bazı şeyleri anlatamıyoruz. Ben kulüp başkanıyım, sen teknik direktör ve sen de futbolcusun. Ben içeri girdim 'bunu böyle, şunu şöyle yapın' diyorum. Hoca da dinliyor. Futbolcu sahaya çıktığında hocayı dinleyecek, başkanı değil. Ama sen teknik direktörün otoritesini alt üst ediyorsun. Futbolcu teknik direktörü sallamıyor. Yalnız İsmail Kartal'a değil Aykut Kocaman'a da aynısı yaptı. Aykut gelirken saçları simsiyahtı, giderken bembeyaz oldu. Aykut takımdan giderken Noel Baba gibi gitti..." dedi.

BİR YILDA TOPLANTI YAPILIR MI

Sergen Yalçın ise "Bir başkan takımla bir yılda 25 toplantı yapar mı? Biz futbolcuyken Süleyman Seba kulübe sadece bayramda gelirdi. Şimdi başkanlar antrenmana bile geliyor. Antrenmanda, soyunma odasında, her yerde başkan var. O zaman teknik direktörün ne ayrıcalığı kalır? Başkan dediğin biraz uzakta durur. Lisansı olsa neredeyse maça çıkacak" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)