BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Aziz Yıldırım herkesi sattı!'----

'Aziz Yıldırım herkesi sattı!'

'Aziz Yıldırım herkesi sattı!'
27 Ocak 2014 - 12:02 www.finansgundem.com

Yemen Ekşioğlu, Aziz Yıldırım'ın şike davası boyunca kendisini kurtarmak için etrafındaki herkesi teker teker sattığını söyledi

TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Yemen Ekşioğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası sürecinde herkesi sattığını ve akrabası İlhan Ekşioğlu'nun kumpasa geldiğini ifade etti.

Aziz Yıldırım'ın kendisini kurtarmak üzere etrafındaki herkesi sattığını iddia eden Ekşioğlu, Beyaz TV'ye verdiği demeçte, "Ben İlhan'ın kendisiyle konuştum. Onun, halen yönetimde olmasını içime sindiremiyorum. Nasıl Aziz Yıldırım'ın kumpası içine düştü, aklım almıyor. O tertemiz bir çocuktur. Süreci çok iyi biliyorum. Yıldırım kendisini kurtarmak için herkesi sattı, en başta ise İlhan'ı." şeklinde konuştu.

Sarı lacivertli başkanın oyunlarının yakında patlak vereceğine inanan federasyon yetkilisi, "Bugün Trabzon'daydık ve enteresan şeyler gördük. Yürüyüşe katılan insanların düşmanlığı Fenerbahçe'ye değil, tamamen Aziz Yıldırım'a karşıydı. Artık kenara çekilip dinlenmesi lazım. Hala üstüne gidiyor, sanki çivi çaktı oraya... Fenerbahçe'yi gerçekten sevseydi, bu işler bu noktaya gelmedi." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)