BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan olay yaratan açıklama----

Aziz Yıldırım'dan olay yaratan açıklama

Aziz Yıldırım'dan olay yaratan açıklama
22 Mart 2016 - 09:35 www.finansgundem.com

Süper Lig'de dün TT Arena'da oynanması beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi terör olayları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenirken Aziz Yıldırım'ın FB TV'deki sözleri ortalığı karıştırdı

Aziz Yıldırım'ın ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından FB TV'deki canlı yayın esnasında "Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonra oynanacak" sözleri sosyal medyada olay oldu

"GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRA OYNANACAK"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün akşam saat 20:00'da oynanması beklenen derbinin gelen bomba ihbarının sonucunda ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde FB TV kameralarına yansıyan görüntüler spor dünyasını ayağa kaldıracak cinsten. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve yardımcısının konuştuğu sırada kulüp tercümanıyla yanlarına gelen Başkan Aziz Yıldırım'ın, Portekizli teknik adama tercümanı aracılığıyla ertelenen bu derbinin 32. haftada oynanacak Galatasaray-Beşiktaş müsabakasından sonra oynanacağını belirtmesi olay oldu.

GÖREVLİNİN HAREKETİ DİKKAT ÇEKTİ

Aziz Yıldırım, derbinin ertelenmesinin arifesinde maçın oynanacağı tarihi söylerken FB TV kameraları olaylara anbean tanıklık etti. Bu sırada Fenerbahçeli bir görevlinin kameramana eliyle gitmesini işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Bu görüntülerin sosyal medyaya sızmasının ardından rakip takım taraftarları adeta çılgına döndü. Tepkilerini ağır sözlerle dile getiren taraftarlar konuyla ilgili açıklama bekliyor.

PASSOLİG NİYE VAR?

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği bu sezon derbi maçın güvenlik gerekçesi ile ertelenmesi Beşiktaş taraftarının tepkisini çekmişti.

Sosyal medyada derbinin ertelenmesi yine güvenlik gerekçesi ile getirilen Passolig'i de tartışmaya açmıştı.

BOMBANIN PATLADIĞI GÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI OYNADI

İstanbul'da cumartesi günü İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısı sonrası başta şampiyonluğa giden Lider Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadağı maç olmak üzere Süperlig ve diğer liglerdeki maçlar oynanmıştı.

ÖNCE SEYİRCİSİZ DENDİ, SONRA ERTELENDİ

Pazar günü ise Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakanın önce seyircisiz oynanacağı açıklandı. Bilet alıp maçı izlemek için gelen taraftar staddan çıkarıldı. Bu arada bir haber daha geldi ve Türkiye Futbol Federasyonu derbi maçın ertelendiğini açıkladı.

AZİZ YILDIRIM: BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİ SONRASI OYNAYACAĞIZ

Herkes ertelenen derbinin ne zaman oynanacağını merak ederken, Twitter'a Fenerbahçe televizyonundan bir görüntü düştü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbinin ertelendiğini Fenerbahçe Teknik Direktörüne anlatırken, derbinin ne zaman oynanacağını da açıklıyor.

FB TV'de yayınlanan görüntülere göre Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Pereira'ya ertelenen maçı Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonra oynayacaklarını söylüyor. (AKTİF HABER)

GS-FB derbisi iptal edildi

 

Galatasaray'dan derbi için yeni başvuru

 

Dünya derbi iptalini böyle gördü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)