BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım bombaladı----

Aziz Yıldırım bombaladı

Aziz Yıldırım bombaladı
13 Eylül 2013 - 14:21 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın mensuplarıyla buluşması başladı ve Yıldırım'dan ilk açıklama geldi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin Fenerbahçe'nin cezasını onamasının ardından olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, medya mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda özellikle yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Yıldırım "Seçimle gelmiş Aziz Yıldırım hakkında 'Aday olsun ya da olmasın' diye yazamazsınız. Bu demokrasiye aykırıdır. O zaman her kurum atamayla yönetilsin. Aday olurum ya da olmam. Buna, günü geldiğinde karar veririz. Aday olur da seçilemezsem zaten Aziz Yıldırım dönemi biter. Sayın Başbakan da sandıktan bahsediyor. Sandığa saygı her yerde lazım" dedi.
Gazeteci ile ilginç Terim diyaloğu
Toplantıda basın mensuplarıyla sohbet eden Yıldırım bir gazeteci ile sohbetinde, "Fatih Terim TFF Başkanı olabilir" yorumu üzerine "Fatih Terim olur" diyen Yıldırım, Genel Kurul seçiyorsa mesele bitmiştir. Siyaset sporun dışında olacak. Belli zaman içinde her şey yerli yerine oturacak" dedi. Yıldırım, Galatasaray'ın Terim'e ceza vermesi değil, medyadaki anlayışın tartışılması gerektiğini de söyledi.
Sow koşacak
Sow'un oruç tutmasının medya tarafından büyütüldüğünü ve herkesin oruç tuttuğunu söyleyen Yıldırım, bu krizin nedeninin oyuncunun performansı olduğunu ifade ederek, "Çalışmıyorsa oynamayacak. Hoca 13 bin metre koşacak diyor o 9 bin metre koşuyor. Bir gün gelecek bu ayrımlar ortadan kalkacak" dedi.
87 trilyon vergi ödediklerini ifade eden Yıldırım, "Vermeyenleri gidip sorun. Fenerbahçe vergisini açıklamasa bizi duman ederdiniz" derken, spor programlarının da dedikodu yaptığını söylerken, "Saygın, bizi yönlendirecek program yapılmıyor" diye konuştu.
Demirören çok iyi işler yaptı
Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in çok iyi işler yaptığını söyledi. Yıldırım'ın konu ile ilgili sözleri şöyle: "Medya olarak sürekli olumsuz eleştiri yaptığınız için bunları görmüyorsunuz. Türk futbolu için gayet iyi şeyler yaptı Demirören. Hiç gündeme getirmiyorsunuz bunları."
Ümit Özat da katıldı
CAS kararı sonrası genel kurula gitme kararı alan Aziz Yıldırım, bugün basın mensupları ile yapacağı toplantıya Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat'ı da davet etti.
Maraton'un haberine göre bizzat Aziz Yıldırım'ın davet ettiği Ümit Özat, toplantıya katıldı. Özat, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ilk kez Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gitti.
Bilindiği üzere, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden, Ümit Özat'ın Beyaz TV'de yaptığı eleştirilere sert bir dille cevap vermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)