BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyşe Arman’ı ağlatan özür----

Ayşe Arman’ı ağlatan özür

Ayşe Arman’ı ağlatan özür
16 Haziran 2013 - 11:54 www.finansgundem.com

Hasan Kaçan, Metin Kaçan hakkında bir yazı kaleme alan Ayşe Arman’la arasında geçen konuşmayı anlattı

Ünlü karikatürist, oyuncu, yapımcı Hasan Kaçan, bilindiği gibi ağabeyi yazar Metin Kaçan’ın ölümüyle çok sarsılmış, uzun süre gözlerden uzak kalmayı tercih etmişti. Hatta o aralar TRT’de yayınlanmak üzere hazırlığı yapılan ve başrolünü oynayacağı Osmanlı Tokadı dizisinden de ayrılmıştı. Son olarak Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Başbakan Erdoğan’la yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hasan Kaçan, Bugün gazetesine verdiği röportajda, bilinmeyen bir olayı da gün ışığına çıkardı. Kaçan, Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman’la arasında geçen konuşmayı şöyle anlattı:
 “Ağabeyimi haftada bir rüyamda görüyorum. ‘Ağır Roman’dan sonra Metin, 5 tane daha roman yazdı. Hiçbirini ön plana çıkarmadılar. Medya Metin’e damga vurdu. Gazetede, ailem hakkında bile yazılar vardı. Ayşe Arman, “Metin Kaçan dengesiz bir aileden geliyor” diye yazmıştı. Ayşe’ye kabahat bulmuyorum. Suç medya denilen yaratıkta. Aradan 3 sene geçtikten sonra Ayşe beni arayıp, “Ben bu doktorla konuştum. Doktor, ‘bu kızı (Metin Kaçan’ın tecavüz ettiği iddia edilen Güneş K.) ilk muayene eden benim. İddia edildiği gibi çirkin bir bulguya rastlamadık” dedi. “Hasan ben senden de ailenden de çok özür dilerim” dedi. Ben de ona, özür dileyemezsin çünkü babam vefat etti deyince, Ayşe ağlamaya başladı.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)