BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'ın paraları galibiyet getirmedi----

Aysal'ın paraları galibiyet getirmedi

Aysal'ın paraları galibiyet getirmedi
04 Nisan 2013 - 00:06 www.finansgundem.com

Maç öncesi soyunma odasında oyunculara fazladan prim vereceğini söyleyen Aysal, umduğunu bulamadı

Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim Real Madrid maçı öncesi oyuncularla bir toplantı yaptı.
Bu önemli maç öncesi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular son toplantıda bir araya geldiler. "Hepinize güveniyorum" Konuşmaya başkan Ünal Aysal başlarken "Bugün Galatasaray'ın büyük tarihine yeni bir zafer yazacağınızdan hiç şüphem yok. Buradan istediğimiz skoru elde edip evimize öyle döneceğiz. Sizlere güvenim sonsuz.
"Primlere son dakika zammı"
Schalke maçında neler yapacağımızı herkese gösterdik." diyerek sözlerine son verirken hafta içinde 25 bin Euro olan primi 30 bin Euro'ya çıkarttığını söyledi.
"Avrupa'da alınmadık kupa bırakmayacağız" Ünal Aysal'dan sonra sözü Fatih Terim aldı. İmparator yaptığı konuşmada "Buraya kadar gelmeniz zaten çok büyük bir başarı. Avrupa'ya Galatasaray ismini yeniden hatırlattınız. Bu sene olsa da olmasa da yakın hedefimiz bu kupanın sahibi olmak ve Avrupa'da alınmadık kupa bırakmamaktır. Karşımızda hangi takım olursa olsun biz Galatasaray gibi oynayacağız. Bugün Real yarın Barcelona rakibimiz hangi takım olursa olsun Galatasaray'ın tarihi müzemizde olan gerçeklerdir. Aslanlarım Allah yar ve yardımcınız olsun" diyerek sözlerini tamamladı.
MAÇ 3-0 BİTTİ, PRİM DE HAYAL OLDU
Real Madrid karşısında 3-0 hezimete uğrayan Galatasaraylı oyuncular 30 bin euroluk primlerinden de oldular. Türkiye'ye eli boş dönen ve turu zora sokan Cimbomlu oyuncular lig maçlarına yoğunlaşacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)