BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'a cevabını verdiler----

Aysal'a cevabını verdiler

Aysal'a cevabını verdiler
11 Ekim 2013 - 07:26 www.finansgundem.com

Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Rummenigge, Ünal Aysal'ın 'Avrupa Süper Ligi' fikrine karşı çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 'Futbolun Liderleri Konferansı'nda çarpıcı açıklamalar yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Avrupa Süper Ligi olarak yeni bir lig kurulması ile ilgili ifadeleri kıtada büyük yankı uyandırdı.
Aysal, "Her gerçek bir hayal olarak başlar. Eminim ki en fazla 5 yıl içinde bu gerçekleşecek" ifadelerini kullanmış, "O zaman Avrupa kulüplerine, 'UEFA'dan ve Şampiyonlar Ligi'nden ayrılın mı diyeceksiniz?' sorusuna ise "Evet, belki de bu başlangıç noktasında olabilir. Belki de bu durum 20 büyük takım için geçerli olabilir" yanıtını vermişti.
Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Galatasaray Başkanı'nın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına yanıt verdi. Aynı zamanda Bayern Münih'te CEO'luk görevi yürüten Alman futbol adamı, "Avrupa Süper Ligi gibi bir planımız yok. Bizim süper ligimiz Şampiyonlar Ligi'dir. UEFA ile olan verimli birlikteliğimizden ve ligin şu anki halinden memnunuz. UEFA ile çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)