BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'a büyük protesto----

Aysal'a büyük protesto

Aysal'a büyük protesto
11 Kasım 2013 - 06:56 www.finansgundem.com

Bir grup Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe yenilgisinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti

Taraftarlar "Yönetim istifa" ve "Fatih Terim'i satanı biz de satarız" diye bağırıp Ünal Aysal'ı protesto etti.

Bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray yönetimi Galatasaray Adası'nda olağanüstü toplandı.

NtvSpor'un haberine göre; Başkan Aysal'ın oldukça moralsiz olduğu toplantıda, ezeli rakibinden 9 puan geride kalan Galatasaray’ın alacağı önlemler de masaya yatırıldı.

Yönetimin takım ve teknik heyet ile daha sık biraraya gelmesinin kararlaştırıldığı olağanüstü toplantıda transfer konusu da görüşüldü. Takımdaki eksiklerin bir an önce kapatılması gerektiği anlatılırken, Başkan Aysal'ın Mancini ile milli takım arasında özel olarak görüşeceği öğrenildi.

"ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ"
Aysal toplantıda ayrıca, “9 puan gerideyiz ancak kaliteli bir kadromuz var. Şampiyonluğa inanıyoruz. Galatasaray şu an geride kaldı ancak puan farkını kapatıp zirveye çıkacak kapasiteye sahiptir” diyerek şampiyonluğa olan inancını ortaya koydu.
reklam

AYSAL'DAN DEMEÇ UYARISI
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda medya ile ilişkilerin de görüşüldüğü öğrenilirken, başkan Aysal’ın yöneticilere hassas bir dönemden geçerken verecekleri demeçlere dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını salı günü TT Arena’da yapacak. Başkan Aysal’ın toplantıda tüm yönetimi biraraya getirip derbi sonrası yapılması gerekenleri anlatacağı gelen haberler arasında.

Yönetim kurulunun toplantısının ardından Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Olcay şunları söyledi:

"Bugün deplasmanda Fenerbahçe ile çok önemli bir lig maçı yaptık. Rakiplerimiz bizi gayet güzel karşıladılar. Misafirleri olarak son derece hassas ve itinayla ağırlandık. Fenerbahçeli dostlarımıza teşekkür ederiz. Fenerbahçe bizden daha güzel oynadı ve biz maçı kaybettik. Fenerbahçe'ye karşı ilk kez kaybetmiyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe ile 367. maçını oynadı. 108 senelik bir geçmişi olan Galatasaray Kulübü, bu tip maçlarda başarılı da olmuştur, yenilgi de almıştır. Ama Galatasaray köklü çınarıyla dimdik ayaktadır. Bir yenilgiyle başarıları küçümsenmemelidir. Olayı bu boyutlarıyla değerlendirmek gerekir. Şu anda ligin 3'te 2'si oynanmadı. Çok fazla kötümserliğe kapılmanın da anlamı yok. Galatasaray, Avrupa ile ligi birlikte götürmenin de verdiği yorgunluktan dolayı düşüş işaretleri vermektedir. Bu mesaj teknik kadro ve yönetim tarafından alınmıştır. Milli maç arasından sonra süratle toparlanmak için tedbirini alacaktır. Biz evvela kendimize olan güvenimizle strateji ve planlarımızı yaparız. 'İmparator Fatih Terim' ve 'istifa' soruları magazin soruları. Yönetim olarak bütün tedbirleri alacağız. Salı günü yönetim toplantımız var. Çarşamba da Divan var. Her şeyi orada anlatacağız. Teknik direktörümüz vea ekibi yeni göreve gelmişlerdir. Derwall dönemi de böyle başlamıştı. Başkanımız Ünal Aysal'ın 'Heyecanım azalıyor' diye bir söylemi yok. Bu haberler yalan."

Bu sırada araya giren yönetici Mehmet Karlı da "Galatasaray'ın yoluna engel olmak isteyenler bu tip haberleri çıkarıyor. Bunlarla ilgili gereken başvurular yapılacaktır. Galatasaray'ın havlu atmasını isteyenler, magazinsel haber çıkartacaktır. Biz de gereken hukuki süreci başlatacağız" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)