BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal yönetimi mi değiştirecek?----

Aysal yönetimi mi değiştirecek?

Aysal yönetimi mi değiştirecek?
27 Aralık 2013 - 06:36 www.finansgundem.com

Galatasaray'da bitmek bilmeyen sorunların önüne seçimle geçilebilir

G.Saray’da önceki gece sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı Akmerkez’deki ofisinde ziyaret eden isim eski başkan Faruk Süren’di. İşte Akmerkez’in 13. katındaki başkan Ünal Aysal’ın nefis İstanbul manzaralı ofisinde gerçekleşen görüşmede yaşananlar…

İkili, öncelikle Mancini’nin transfer talepleri, takımın son durumu gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Aysal tüm yaşananları içtenlikle Faruk Süren’e anlattı ve karşılıklı görüşler dile getirildi.

VE SÜRPRİZ ÖNERİ

1 saatlik dost sohbetinin ilerleyen dakikalarında, eski başkandan sürpriz bir öneri geldi. Haziran 2013’te yönetim kurulunu revize ederek, olağanüstü kongreye giden Başkan Ünal Aysal’a, Faruk Süren, 6 ay sonra yeniden seçime gitmeyi tavsiye etti. Süren, Aysal’a, “G.Saray için yaptıklarınız ortada. Ancak bana göre yönetim kurulunu değiştirmeniz sizi daha güçlü kılacak. Yönetim Kurulu, size destek ve yardımcı olamıyor. Mayıs’ta kongre yapın başkan” dedi.

ALİ DÜRÜST İLE KONUŞALIM

Yeni genel kurul tarihi olarak Mayıs ayının uygun olduğunu ifade eden Süren şöyle devam etti: “Sezon sonu hem tüzük, hem de etik itibari ile seçime gidin sayın başkan. Adaylığınızı koyup, yönetiminizi değiştirin bana göre. Gerekirse tekrar Ali Dürüst ile bir araya gelelim, hep birlikte konuşalım. Görevlendirdiğiniz profesyoneller çalışıyor ama onları yönlendirecek güçlü bir Galatasaray yönetimine ihtiyaç var. Bu işi çok iyi bilen ve başkanına yardım, güç, destek sağlayacak, işi iyi bilen isimler yönetim kuruluna girmeli.”

HEPİMİZ DESTEK OLURUZ

Faruk Süren’in ortaya attığı bu dostane fikre Başkan Ünal Aysal’ın yanıtı “Ben bunu genel kurula sorayım. Bu yönde bir talep ve istek olursa kongreye giderim” şeklinde oldu. Bunun üzerine Süren, fikrinde ısrar etti ve “Siz başkansınız. Kararınızı verip Mart’ta karar alıp Mayıs’ta seçim yapabilirsiniz. Zaten bana göre sizden başka da aday çıkmaz. Siz bir işe başladınız ve bu işi bitirmeniz lazım. Ünal Aysal’ı, yarı yolda bırakmak yok. Hepimizin size destek olması lazım” dedi. Ünal Aysal’ın Faruk Süren’in önerisine nihai yanıtı şöyle oldu: “Bu fikri ciddi anlamda düşüneceğim. İyice düşünüp karar vereceğim.”

Ve şimdi gözler, Aysal’ın nasıl bir yol izleyeceğine çevrildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)