BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal çok sert çıktı----

Aysal çok sert çıktı

Aysal çok sert çıktı
12 Mart 2014 - 07:23 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, G.Saray Medya Platformu üyelerinin soruları üzerine önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, G.Saray Medya Platformu üyelerinin sorularını yanıtladı. İşte Aysal'ın gündeme dahil yorumları: "Her türlü olayı yakından takip ediyoruz. Ancak biz kendi takımımızın maçları ile ilgili konuşabiliriz. Bundan sonra da böyle yapacağız. Bizim şu anda hedeflerimiz var. Hedeflerimizin başında, Avrupa'daki başarı ilk sırada yer alır. Önümüzdeki hafta Londra'da çok zor bir maça çıkacağız. Hazırlıkları yaparken bizim çok iyi konsantre olmamız lazım. Sadece oyuncular değil bizim yönetim olarak da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Ligde deplasman maçlarında bir sorunumuz var. Teknik bir sorun bu. Bu teknik sorunu da yönetim kurulumuz muhakkak kendi açısından bir çözüm bulmak zorunda. Bu sadece teknik direktörün değil yönetimin de katkıları ile çözülecek bir sorun. Bununla ilgili bir çözüm de herhalde getireceğiz.

KONGREDE ÇATLAK SES ÇIKMAZ

Mali kongrenin her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın etiklerine, törelerine uygun bir şekilde, ağırbaşlılıkla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bilakis uyum içinde Galatasaray'a yakışan ve derleyen, toparlayan bir genel kurul olacağına inanıyorum. Önümüzdeki dönemlerde de Galatasaray'ın kendi içindeki birlik ve beraberliğini gerçekleştirecek ve ayakta tutacak bir gündem hazırladık. Bütün çalışmamız ve beklentimiz demokratik bir kongre için. Ben en ufak bir çatlak ses çıkacağına inanmıyorum.

SAHAYI KAPATMA PLANI

Galatasaray'ın iki sezon önce play-off ile yolu kesilmek istendi. Geçen sezon da yolu ağır cezalarla kesilmek istendi. Teknik direktöre 11 maç ceza, oyuncularına 4-5 maç cezaları geldi. Bunları tesadüf olarak görmüyoruz. Bu sezon yabancı oyuncu kısıtlamasıyla Galatasaray'ın önüne ciddi bir engel çıkarılmak istendi. Bu da yetmedi; 3-5 saniyelik Galatasaray ile alakalı olmayan küfürler yoluyla Galatasaray'ın üç senedir kapatılmayan sahasının kapatılmasına yönelik planlar içine girdiler."

KONGRE İDDİALARINA JET YANIT!

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü kongreye gitme kararı aldığı yönündeki söylentilere yanıt verildi. Aysal'ın geçen seneye benzer şekilde sezon sonunda kongre yapmak istediği yönündeki dedikoduya, "Bugün sosyal medyada çıkan, Başkanımız Ünal Aysal'ın Mayıs ayında seçime gitme kararı aldığı haberinin aslısız olduğunu belirtiriz" ifadeleriyle yanıt verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)