BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAylık 1.8 milyon TL’ye asistan aranıyor!----

Aylık 1.8 milyon TL’ye asistan aranıyor!

Aylık 1.8 milyon TL’ye asistan aranıyor!
15 Haziran 2023 - 12:46 www.finansgundem.com

Anna Wintour için asistan aranıyor. Pozisyondaki kişi, Conde Nast’ın New York Dünya Ticaret Merkezi’nde çalışacak ve 60 bin ila 80 bin dolar (yaklaşık 1.4 milyon ila 1.8 milyon lira) arasında bir maaşa sahip olacak.

Sinema ve moda dünyasına meraklı olanların favori filmi olan Şeytan Marka Giyer (Devil Wears Prada) yeniden gerçek hayatta çekilecek gibi görünüyor.

Vogue’un Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour’un eski asistanlığını yapmış olan Lauren Weisberger’in 2003 yılında yayınladığı aynı isimli kitaptan uyarlanan film, sadece gişedeki başarısıyla değil aynı zamanda moda dünyasının ilahı olarak görülen Wintour hakkındaki dedikodularla da dikkat çekmişti.

Wintour, Meryl Streep’in canlandırdığı Miranda Priestlyson karakteri ile son derece katı ve acımasız tavırlara sahip ancak bir o kadar da başarılı bir kişi olarak resmedilmiş, Anne Hathaway’in canlandırdığı ve Andrea Sachs ismiyle resmedilen asistanı ise kariyerinde yükselmeye çalışan, pek de deneyimi olmayan bir moda tutkunu olarak beyaz perdeye yansımıştı.

Şimdi film âdeta yeniden gerçek olacak gibi görünüyor. Vogue, Anna Wintour için asistan arıyor. Asistandan tıpkı filmdeki Andy Sachs gibi 73 yaşındaki ikonik ismin ajandasını, toplantılarını, çağrılarını, üretim programlarını, etkinliklerini, anlaşmalarını ve özel projelerini yönetmesi istenecek.

Vogue, tercihen dijital medya, içerik veya yayıncılık endüstrisinde bir ila iki yıllık bir staj veya iş deneyimine sahip üniversite mezunu birini aradığını duyurdu. Pozisyondaki kişi, Conde Nast’ın New York Dünya Ticaret Merkezi’nde çalışacak ve 60 bin ila 80 bin dolar (yaklaşık 1.4 milyon ila 1.8 milyon lira) arasında bir maaşa sahip olacak.

Pozisyon için başvuran kişinin; kendine güvenen, heyecanlı ve duygusal olarak zeki olması, aynı zamanda mükemmel bir iletişim becerisine sahip, işbirlikçi, çözüm odaklı, “yapabilirim” tutumuna sahip ama bunu alçakgönüllülükle dengelemiş ve öğrenmeye açık birisi olması bekleniyor.

Wintour’dan ismen bahsedilmese de pozisyonun American Vogue ve Global Baş İçerik Sorumlusu için olduğunu söyleniyor.

Anna Wintour, 1988’de Vogue’un baş editörü oldu. Ardından 2020’de küresel baş içerik sorumlusu oldu.

Amy Odell’ın kaleme aldığı “Anna: The Biography” adlı kitapta, Wintour’un eski yardımcılarından birkaçıyla röportaja da yer veriliyor ve 80 bin dolarlık maaşa sahip olan pozisyonun ne gibi görevlere sahip olduğuna dair ipuçları da veriliyordu.

Örneğin, bir asistanın günü sabah 7:30’da başlıyor. İsimsiz asistanlardan biri, meşhur Şeytan Marka giyer filmi ile çalışma ortamını kıyaslıyor ve filmle aynı olduğunu söylüyor: “Ofiste olmadığı zamanlar, senin o şeyleri halledebildiğin zamanlardı. Sonra ofise gelirdi. Filmdeki gibiydi. Sürekli hazırlanmak için çabalıyordum, her şeyin harika göründüğünden emin oluyorsun.”

Eski asistan sözlerine şu şekilde devam ediyor: “Ofisteyken, ‘Kahve lütfen’ diye e-posta gönderirdi. Sabah ofise gelmeden önce onun için her zaman bir tane zaten olurdu.”

Eski asistan Rey Vakili ise Wintour’dan övgüyle bahsediyor: “Hayattaki hızlandırılmış havalı bir kurs gibi… Pozisyonla ilgili en güzel şey, tüm sektöre genel bir bakış sunmasıydı. Derginin ve moda endüstrisinin her yönünü gerçekten görebilirsiniz.

Anna o kadar inanılmaz bir kadın ki bence pek çok insan onun derginin her yönüyle o kadar ilgilendiğini fark etmiyor. Gerçekten harika bir hızlandırılmış kurstu. Ayrıca, böylesine inanılmaz bir kadının gölgesinde kalmaya bayılıyordum.”

Trump, 6.5 milyon dolardan fazla bağış topladı

 

Ünlü komedyene 9 kadın daha cinsel saldırı iddiasıyla dava açtı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)