BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAydemir Akbaş Müjdeyi verdi! İmparator evleniyor----

Aydemir Akbaş Müjdeyi verdi! İmparator evleniyor

Aydemir Akbaş Müjdeyi verdi! İmparator evleniyor
01 Haziran 2017 - 16:03 www.finansgundem.com

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, yakın dostu İbrahim Tatlıses'in 'sağ kolum' dediği Damla Buket Çakıcı ile nikah masasına oturmaya hazırlandığını açıkladı.

Önceki gün Nişantaşı'nda gezen Aydemir Akbaş, Damla Buket Çakıcı ile birlikte olan Tatlıses'in evlenip evlenmeyeceği sorulunca şöyle konuştu: "İbrahim beni arayıp 'Acilen İzmir'e gel, konuşacaklarım var' dedi. Zaten kendisine Damla ile evlenmesini söylemiştim."

"İBRAHİM'E BAKACAK TEK İNSANDIR"

Akbaş daha önce de Tatlıses ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu; "İbrahim'e bakacak tek insan Damla'dır. Damla İbrahim'e hep aşıktı. Onu sinirlendirmeyen tek insandır. Damla'nın İbrahim'le vedalaştığı gün bana bir sarılışı var, unutamam. Ayşegül ile evlenirken bana haber vermedi. Eğer söyleseydi konuşurdum uzun uzun, tartışırdım. İbrahim'inki o dönem aşk değildi. Şefkate ve bakıma ihtiyacı vardı. "Ayşegül ile evleneceğine iki hemşire tut "dedim. Neden ayrıldıklarını hiç bilmiyorum, araya biri girdi mi onu da bilmiyorum. İbrahim'e kim hizmet etmişse hepsini severim ama Damla'yı ayrı severim. Ben İbrahim'den çok Derya'yı severim. İbrahim'i Derya ile barıştırmak için çok uğraştım. Kimse duydu mu? Derya restoran açtı ben her gün onun yanındaydım. Ayşegül beni arasa, bir sıkıntısı olsa çağırsa giderim. Çünkü onun da ağladığı günleri gördüm. İdo'nun tarzını tasvip etmiyorum. Ben bu konuda tutucunun kralıyım. İdo'nun aleyhinde bir yazı okudum geçenlerde. Kıyafet tercihleriyle alakalı. İnanılmaz üzüldüm."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ben sayamadım01 Haziran 2017 16:59

    10 bininci defa evlendi sanırsam. finansal açıdan nasıl değerlendirmek bu haberi bilemedim

  • İşte Haber Bu !!!01 Haziran 2017 16:37

    Ülke olarak hep bu haberi bekliyorduk,Allah razı olsun Aydemir abi. İyi ki haber verdin,geceleri uyku uyuyamıyorduk,şimdi rahatladık...