BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyakkabı imalathanesinde yangın----

Ayakkabı imalathanesinde yangın

Ayakkabı imalathanesinde yangın
30 Ocak 2024 - 14:08 www.finansgundem.com

Sultangazi'de ayakkabı imalathanesinde çıkan ve hemen yanındaki binaya sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Cebeci Mahallesi 2497. Sokak'ta ayakkabı üretimi yapılan 1000 metrekare alana sahip 4 katlı imalathanenin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerce kontrol altına alındıktan bir süre sonra meydana gelen küçük çaplı patlamalarla tekrar büyüyerek iş yerinin büyük bölümüne sıçradı. Binanın üst katını saran yangın, bitişiğindeki 4 katlı binaya da sıçraması üzerine burada yaşayanlar tahliye edildi. Ekipler, zaman zaman patlamaların yaşandığı imalathanedeki yangına dışarıdan müdahalede bulundu. Kontrol altına alınarak söndürülen yangın nedeniyle imalathanenin üst katında hasar oluştu.

Patlama sesleri şiddetliydi

Mahalle muhtarı Muhammet Ayşan, gazetecilere, itfaiye ekiplerinin iş yerinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için olağanüstü çaba gösterdiğini söyledi. İmalathanedeki işçilerin tahliye edildiğini, yangında yaralanan ve dumandan etkilenen olmadığını anlatan Ayşan, patlamaların imalathanede bulunan kimyasal malzemeler nedeniyle meydana geldiğini kaydetti. Görgü tanığı Cumali Muhammed Candal da ilk çıkan yangının itfaiye tarafından söndürülmesinden yarım saat sonra patlama sesleri duyulduğunu aktararak, "Bir daha alevlenmişti. Patlama sesleri şiddetliydi. 2-3 defa duydum. Korktum, bomba patladı sandım." dedi. Mikail Atmaca ise başladıktan kısa süre sonra büyüyen yangın nedeniyle evlerinin camlarının kırıldığını anlattı.

Kadıköy’de 10 katlı binada yangın paniği

 

Üsküdar'da 4 katlı otoparkta yangın

 

Yatılı okulda yangın: 13 öğrenci hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)