BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralyalı diploma nesli tükenmekte olan kaplumbağayı yedi----

Avustralyalı diploma nesli tükenmekte olan kaplumbağayı yedi

Avustralyalı diploma nesli tükenmekte olan kaplumbağayı yedi
17 Eylül 2020 - 15:20 www.finansgundem.com

Avustralya'nın Kamboçya Büyükelçisi Kang, nesli tükenmekte olan bir kaplumbağayı yerken yaptığı paylaşım için özür diledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan büyükelçi, tepkiler üzerine paylaşımı sildi.

Avustralya’nın Kamboçya Büyükelçisi Pablo Kang, nesli tükenmekte olan kaplumbağayı yediği anı sosyal medyada paylaştı. İnfiale yol açan paylaşım sonrası paylaşımı silen Kang, sosyal medya hesabından özür diledi.

Avustralya'daki hayvan hakları derneği üyeleri, Avustralyalı diplamatın kaplumbağa yediği anı paylaşmasına sert bir dille tepki gösterdi.

Gelen tepkiler üzerine paylaşımı silen diplomat, "Merhaba. Yumuşak kabuklu kaplumbağalar ve yılan balıkları hakkındaki gönderimi kaldırdım ve üzülen herkesten özür dilerim. Niyetim bu yemekleri tanıtmak değil, insanlara ziyaretim sırasında bana sunulan yiyeceklerden bazılarını anlatmaktı” ifadelerini kullandı.

YEDİKLERİ İÇİN NESLİ TÜKENMEKTE
Sosyal medyadan gelen tepkiler arasında yer alan bazı uzmanlar ise, son yıllarda yayınladıkları çalışmalarda Güneydoğu Asya'daki tüm yumuşak kabuklu kaplumbağaların yemeklerde kullanıldığı için neslinin tükenmekte olduğunu ifade etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)