BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvustralya büyüme tahminini düşürdü ----

Avustralya büyüme tahminini düşürdü

Avustralya büyüme tahminini düşürdü
08 Şubat 2013 - 08:17 www.finansgundem.com

Avustralya Merkez Bankası büyüme ve enflasyon tahminlerini indirdi

Maden sektörü dışındaki yatırımlardaki belirsizlik, işgücü piyasasındaki yumuşama ve güçlü Avustralya dolarının fiyatları dengede tutmasını göz önünde bulunduran Avustralya Merkez Bankası büyüme ve enflasyon tahminlerini aşağı çekti.
Önümüzdeki yıla ait büyüme görünümündeki yumuşamanın bazı faktörleri yansıttığına dikkat çeken Avustralya Merkez Bankası, maden sektörünün zirvede kalmayı sürdürmesinin beklendiğinin altını çizdi. Avsutralya Merkez Bankası, mali konsolidasyon ve yüksek seviyede seyreden Avustralya dolarının büyümeyi baskılayacağını ve kısa vadede maden dışındaki yatırımlarda da toparlanma olacağına yönelik çok fazla sinyalin olmadığını söyledi.
RBA, küresel görünümün son aylarda daha iyi olduğunu ve Çin ekonomisinde istikrar sağlandığını belirtti. Avustralya Merkez Bankası 2013 büyüme tahminini yüzde 2.75'ten yüzde 2.5'e, enflasyon beklentisini de yüzde 3.25'ten yüzde 3'e indirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)