BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAvşar'ın kızı pedagoga sevk edildi!----

Avşar'ın kızı pedagoga sevk edildi!

Avşar'ın kızı pedagoga sevk edildi!
11 Ekim 2013 - 09:40 www.finansgundem.com

Eski sevgilisinin arkadaşına demlik fırlattığı için mahkemelik olan Zehra Çilingiroğlu'nun duruşması görüldü

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, geçtiğimiz Mart ayında eski sevgilisinin kız arkadaşına demlik fırlattığı gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Savcılık, Zehra'nın fırlattığı demlikten dökülen sıcak suyu 'silah' sayarak, 'kasten basit yaralama' suçundan 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açmıştı. 16 yaşındaki Zehra'nın ilk duruşması, dün İstanbul 4. Çocuk Mahkemesi'nde görüldü.
DURUŞMA MART'A ERTELENDİ
Duruşmaya annesi ve avukatıyla birlikte katılan Zehra, pişman olduğunu bir kez daha belirtti. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Hülya Avşar ise karşı taraf kabul ederse uzlaşmak istediklerini söyledi. Mahkeme, Zehra'nın, içinde sıcak çay bulunan demliği A.H.'nin üzerine bilinçli olarak döküp dökmediğini tespit etmek için pedagog raporu istedi. Duruşma Mart ayına ertelendi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çocuk büyütmek zor 11 Ekim 2013 10:26

    zehra'ya sıcak su dökülse, avşar kızı uzlaşmaya gidermi. zehra'ya iyi bir tedavi lazım yoksa birgün kızarsa annesini de yakar kardeşini de.

  • 7 de neyse 70 de de o11 Ekim 2013 10:18

    küçük yaşta böyle acımasız olan çocukların büyüdüklerinde de acımasız ama acımasızlıklarını saklayarak kendilerini etrafa kabullendirdikleri, en ufak bir olayda da patlak verdiğini görüyoruz.

  • krn-i11 Ekim 2013 10:06

    15 yaşındaki kız diyen basın ,sevgilisi diye yazıyor kimsede tepki göstermiyor,bir de çocuk mahkemesinde duruşma görülüyor.