BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri satıcılı seyretti----

Avrupa hisseleri satıcılı seyretti

Avrupa hisseleri satıcılı seyretti
09 Kasım 2015 - 19:50 www.finansgundem.com

Avrupa borsaları Çin endişeleriyle ilk işlem gününü düşüşle tamamladı

Avrupa borsaları geçen 5 günde dört kez yükselmesinin ardından küresel ekonomik büyüme görünümüne dair endişelerle düştü.

Stoxx Europe 600 Endeksi kapanışta yüzde 1.1 değer kaybetti. Batı Avrupa borsaları arasında en büyük düşüş yüzde 4.1'le Portekiz PSI 20 Endeksi'nde görüldü. 

Stoxx 600 geçen hafta Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'nin Aralık'ta ek teşviği değerlendireceklerini yinelemesiyle yüzde 1.2 yükseldi. 

Bugün Çin'de beklentiden kötü gelen dış ticaret verileri ile ihracat yapan firmaların hisseleri değer kaybetti. Continental AG hisseleri, satışların analist tahminlerinin altında kalmasının ardından yüzde 5.2 düştü. Renault SA yüzde 3.6,  Hermes International ve Christian Dior hisselerinin her biri en az %2.4 değer yitirdi. 

Trelleborg AB hisse senetleri, Czech CGS Holding’i alacağını açıklaması sonrası, yüzde 9.8 ralli yaparken Tullow Oil Plc yüzde 4.6 yükseldi.

Bugün İngiliz FTSE 100 yüzde 0.9, Alman DAX yüzde 1.5, Fransız CAC 40 yüzde 1.4 değer kaybetti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)