BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri sakin seyretti----

Avrupa hisseleri sakin seyretti

Avrupa hisseleri sakin seyretti
13 Haziran 2013 - 20:19 www.finansgundem.com

Avrupa hisse senetleri, ABD perakende satış verilerinin beklenenden iyi çıkmasıyla büyük bir değişiklik yaşamadı

Avrupa hisseleri beklenenden daha iyi çıkan ABD perakende satış verilerinin bu yıl gerçekleşen rallinin kâr görünümünün anormal üzerine çıktığı söylentilerini dengelemesiyle yatay bir seyir izledi.
Royal Bank of Scotland Group Plc. CEO Stephen Hester'ın bu yıl istifa edeceğini açıklamasıyla yüzde 3.3 geriledi. Home Retail Group Plc, Argos mağazalarında satışların 1. çeyrekte beklentilerin altında kalmasıyla beraber Mayıs 2012'den bu yana en büyük düşüşü kaydetti. Rhoen-Klinikum AG, Ağustos 2012'den bu yana en büyük artışını gerçekleştirdi.
Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 düşerek 290.51 puandan kapandı ve erken saatlerdeki yüzde 1.7'ye varan yükselişini sildi. Endeks, Fed Başkanı Ben S. Bernanke'nin 22 Mayıs'ta istikrarlı ekonomik veriler gelmesi halinde parasal genişlemeyi azaltabileceklerini dile getirmesinden bu yana yüzde 6.5 geriledi.
Lloyds TSB Bank Plc yatırım danışmanı Tim Harris, "Bu piyasa rallisinde çok az volatilite gördük ve şimdi daha fazla volatiliteye doğru gidiyoruz. Küresel piyasaların geçtiğimiz güzün en düşük seviyelerinden yaklaşık yüzde 20 yükselmiş olması insanların ayaklarını yerden biraz kesebilir. Bu birçok insanı rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.
Euro Stoxx 50 Endeksi'nin volatilitesini ölçen VStoxx Endeksi, dün yıllık kayıplarını silerek yüzde 3.5 yükselişinin ardından, bugün yüzde 1.7 artarak 22.11 oldu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)