BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri kazançlarını 3. güne taşıdı----

Avrupa hisseleri kazançlarını 3. güne taşıdı

Avrupa hisseleri kazançlarını 3. güne taşıdı
21 Haziran 2016 - 19:30 www.finansgundem.com

Avrupa hisse senetleri, İngiltere'nin referandum sonrası AB'de kalacağına yönelik oy çıkacağı iyimserliğiyle 11 ayın en büyük üç günlük yükselişini kaydetti

Avrupa hisse senetleri, İngiltere'nin referandum sonrası AB'de kalacağına yönelik oy çıkacağı iyimserliğiyle 11 ayın en büyük üç günlük yükselişini kaydetti.

Stoxx Europe 600 Endeksi, Mario Draghi'nin Avrupa Merkez Bankası'nın olası Brexit durumuna karşı hazırlıklık olduğunu açıklamasının ardından euronun düşmesiyle kazançlarını genişleterek Londra'da yüzde 0.9 yükseldi.

Hisse senetleri, anketlerin İngiltere'nin AB'de kalacağı yönünde gelmesiyle son üç seansta yüzde 6.1 yükseldi. Daha yeni gelen anketler kafa kafaya olurken, bahis bürolarında "Kal" oranları yedinci gününde de yükseldi. Ayrılma oranları ise sadece dörtte bir olarak görünüyor.

Dusseldorf, Almanya'da Bankhaus Lampe stratejisti Ralf Zimmermann, "Cuma günkü yukarı hareketin arkasından dün büyük bir sıçrama gördük. Şu anda tüm gözler Brexit'te ve piyasa her gelen bilgiye göre işlem görüyor." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)