BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri günü yatay tamamladı----

Avrupa hisseleri günü yatay tamamladı

Avrupa hisseleri günü yatay tamamladı
10 Eylül 2014 - 19:51 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, AMB'nin varlık alımının kısıtlı olacağı söylentileri ile yatay seyretti

Avrupa hisseleri, Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) teşvik önlemlerinin yeterli olup olmayacağı noktasındaki soru işaretlerinin Ukrayna'da barış ihtimaline ağır basması ile, yatay seyretti.

Stoxx Europe 600 Endeksi, yüzde 0.1'den az düşerek günü 344.7 puandan kapattı. Endeks 4 Eylül'de iki ayın yükseğine ulaşmasının ardından, İskoçların İngiltere’den ayrılma yönünde oy vereceği endişesi ve Ukrayna’da ateşkesin gerçekçi görülmemesi ile yüzde 1.2 düşüş gösterdi.

Kopenhag'daki Saxo Bank A/S baş yatırım yetkilisi Steen Jakobsen konuya ilişkin " Para politikasındaki volatilite artabiir" dedi.

28 Avrupa Birliği (AB) hükümet temsilcileri bugün Brüksel’de toplanarak Ukrayna krizdeki tavrı nedeniyle Rusya’ya yönelik daha sert ekonomik yaptırımların uygulanmasını görüşecekler. Avrupa Birliği ikinci yaptırım paketini bu hafta belirlemiş ancak askıya almıştı. Yaptırımların ertelenmesi ile Ukrayna’daki ateşkesin geçerliliğinin değerlendirilmesi için zaman yaratılırken, Kremlin’den gelebilecek bir ticaret misillemesine yönelik riski alınmamış oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)