BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAvrupa futbol devi '18 milyon euro' dedi----

Avrupa futbol devi '18 milyon euro' dedi

Avrupa futbol devi '18 milyon euro' dedi
30 Mart 2013 - 09:21 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz bu kez de Juventus'un transfer listesinde...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde sekiz gol atarak Ronaldo’ya beraber zirveyi paylaşan ve bir çok ünlü Avrupa külübünü peşinden koşturan Burak Yılmaz’ın ismi şimdi de Juventus’la anılıyor. Juventus’un popüler taraftar sitesi CanaleJuve’den Mauro Sarrica’nın özel haberine göre, gelecek sezon Fernando Llorente’nin yanına bir forvet daha transfer etmek isteyen Antonio Conte, listesini belirledi.Luis Suarez’in Bayern Münih’e transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olması sebebiyle Conte’nin, yönetimden Burak Yılmaz’a teklif götürülmesini talep ettiği iddia ediliyor.
Sarrica’nın haberinde, Juventus’un Burak’ı transfer etmek için 18 milyon euroyu gözden çıkarttığı ifade edilirken, bonservisi Torino ekibinde bulunan Felipe Melo’nun da pakete dahil edilerek bu bedelin düşürülebileceği vurgulandı. Haberde Juve’nin Burak’a yıllık 3 milyon euro maaş ödeyeceği de belirtiliyor. (Eurosport.com)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)