BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa doğalgaz fiyatları ılıman hava ile düşüyor----

Avrupa doğalgaz fiyatları ılıman hava ile düşüyor

Avrupa doğalgaz fiyatları ılıman hava ile düşüyor
30 Eylül 2022 - 14:32 www.finansgundem.com

Ilıman ve rüzgârlı hava tahminleri ve artan depolama seviyeleri, Rusya'dan gelen arzın azalmasıyla ilgili bazı endişelerin hafiflemesine neden olurken, Avrupa gaz fiyatları bugün aşağı yönlü hareket ediyor.

Avrupa'da gaz fiyatları bugün aşağı yönlü hareket ediyor.

Montel-Foreks'in haberine göre, Hollanda TTF hub’ı Ekim ayı vadeli doğal gaz kontratı Ice Endex'te en son 8,27 EUR düşüşle 195,48 EUR/MWh seviyesinden işlem gördü. TTF Q1 kontratı ise 7,71 EUR azalışla 201,00 EUR/MWh seviyesinden satış yaptı.

Montel Energy Quantified (EQ) verilerine göre, Avrupa Birliği'nin (AB) en büyük gaz tüketicisi olan Almanya'da sıcaklıklar, önümüzdeki iki hafta içinde ortalama 11,7 °C seviyesinde seyredecek ve normal seviyelerin 0,5 °C üzerinde olacak.

Brook Green Supply'deki analistler, Rus gaz arzındaki keskin kesintilerle ilgili piyasa tedirginliğini hafifleten ılıman hava görünümüne dikkat çekiyor.

Gaz fiyatları, bazı AB yetkililerinin kasıtlı ve "sabotaj" eylemleri olduğunu söylediği Kuzey Akım boru hattı sisteminde birkaç sızıntı olduğu raporlarının ardından bu haftanın başlarında yükselmişti.

Avrupa Gaz Altyapısı (Gas Infrastructure Europe-GIE) verilerine göre, Avrupa depolama seviyeleri, en son %88,3 dolulukta görüldü.

Karadeniz Gaz Sahası'nda kabloları döşeyecek gemi İstanbul'a geldi

 

Doğalgazı kim patlattı? Oklar Biden'ı işaret ediyor!

 

Doğalgaz ve elektrik yardımı çalışanın cebine nasıl yansıyacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)