BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları günü artıda tamamladı----

Avrupa borsaları günü artıda tamamladı

Avrupa borsaları günü artıda tamamladı
28 Ekim 2015 - 22:52 www.finansgundem.com

Avrupa hisse senetleri Fed kararı öncesi günü yükselişle tamamladı

Avrupa borsaları enerji hisselerindeki yükselişin etkisiyle günü artıda tamamladı. 

BP ve Royal Dutch Shell petrolün 2 haftanın en düşük seviyesinden yükselişe geçmesiyle yüzde 1.5 kadar değer kazandı. Stoxx Europe 600 Endeksi, yüzde 1.1 artışla kapandı. Avrupa'nın gösterge endeksi böylece Ekim ayında yüzde 8.1 yükseldi ve 2009 yılından beri en iyi aylık kazancına ilerledi. 

Londra'daki OlD Mutual Global Investors'ta fon yöneticisi olan Barthelemy Debray genel anlamda pozitif bir havanın hakim olduğunu belirtti ve "Fed'den çok fazla birşey beklemiyorum, ancak şu an piyasalar Fed, Japonya Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankalarıyla yönünü buluyor" dedi. 

Heineken’in satışlarının tahmin edilenden fazla artmasının ardından, firma hisseleri yüzde 4 değerlendi. Lloyds Banking Group Plc’nin karında, analist tahminlerinden daha fazla düşüş gerçekleşmesiyle birlikte, firma hisseleri yüzde 4.4 değer kaybetti.

Bugün Fransız CAC 40 Endeksi yüzde 0.9, FTSE 100 Endeksi yüzde 1.14, Alman DAX Endeksi yüzde 1.3 değer kazancıyla günü tamamladı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)