BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Birliği, Türkiye ile ilişkileri canlandıracak----

Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkileri canlandıracak

Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkileri canlandıracak
11 Temmuz 2023 - 00:55 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, kendi Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. Michel, Türkiye ile ilişkileri geliştirmek için fırsatları değerlendirdiklerini belirtti

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi bir görüşme yaptığını, ilişkileri yeniden canlandırmak için önlerindeki fırsatları ele aldıklarını duyurdu.

Michel, Twitter hesabından, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Zirvesi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

AB VE TÜRKİYE ARASINDA İLİŞKİLER CANLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "iyi bir görüşme yaptıklarını" aktaran Michel, "AB-Türkiye işbirliğini tekrar ön plana almak ve ilişkilerimizi yeniden canlandırmak için önümüzdeki fırsatları konuştuk" ifadesini kullandı.

Michel, AB ülkelerinin liderlerinin oluşturduğu AB Konseyi'nin AB Komisyonu ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'i stratejik ve ileriye dönük olacak şekilde bir rapor hazırlamasını istediğini kaydetti.

Avrupa Birliği, Ukrayna kararını 6 ay uzattı

 

O ülke ile Avrupa Birliği arasında 5 anlaşma

 

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu EGİAD’ın konuğu oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)