BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Birliği seçimleri gözlemleyecek----

Avrupa Birliği seçimleri gözlemleyecek

Avrupa Birliği seçimleri gözlemleyecek
15 Mart 2014 - 11:40 www.finansgundem.com

Avrupa Parlamentosu'nun 18 üyesi, Avrupa Birliği'nden Türkiye'de 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere gözlemci heyeti göndermesini istedi

AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ve AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu Üyesi Stefan Füle'ye ortak mektup gönderen farklı siyasi gruplardan 18 parlamenter, Türkiye'deki son gelişmelerin hukukun üstünlüğü, erkler ayrılığı ve temel insan haklarına saygı gibi konularda yapısal sorunları gün yüzüne çıkardığını ve seçimlere gözlemci gönderilmesinin zorunluluk arz ettiğini savundu.

Hollandalı Liberal AP Üyesi Marietje Schaake'nin başını çektiği parlamenterler, özgür ve adil olması koşuluyla 30 Mart seçimlerinin Türkiye'deki olumsuz döngünün kırılmasına katkı sağlayabileceğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kesinlikle15 Mart 2014 13:20

    kesinlikle olmalı. bugün, TBMM olarak avrupadaki birçok seçime gözlemci gönderiyoruz. bu kadar önemli bir dönemdeki bir seçimde onların bizi ihmal etmesi sözkonusu olamaz. hele hile yapılabileceği ihtimali dillendirilmeye başlamışken. düşünsenize, amaçlara ulaşma adına rüşvet almayı sorun görmeyen bir zihniyet, sandığa hile karıştırmayı sorun olarak görür mü sizce?