BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAvni Aker'de 11'ler belli oldu----

Avni Aker'de 11'ler belli oldu

Avni Aker'de 11'ler belli oldu
14 Eylül 2014 - 18:58 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçı dev bir derbiye sahne oluyor. Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Avni Aker Stadı'nda saat 20:00'da başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. 

İŞTE İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih, Salih, Constant, Medjani, Waris, Yatabare

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Emenike

Fenerbahçe üstün
Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün 114. kez karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 13 Şubat 1974’te yapılan ve 0-0  sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 40 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe’nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip, 82 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, dörder Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 113 maçtan 45’ini kazandı, bordo-mavili ekip bu süre içinde 37 galibiyet elde etti. Taraflar 31 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin toplam 140 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi.

Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 9’u Süper Lig, 1’i de Türkiye Kupası olmak üzere son 10 resmi maçta da yenemedi. Rakibi karşısında resmi maçlardaki son galibiyeti 2010-2011 sezonunun ilk yarısında kendi evinde 3-2’lik sonuçla alan bordo-mavili ekip, daha sonraki 10 resmi maçtan 7’sini kaybetti, 3’ünde berabere kaldı, galip gelemedi.

İki takım lig tarihinde şimdiye dek 82 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 34, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 26 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligdeki toplam 109 golüne, Trabzonspor 85 golle cevap verdi.

Başkan uğurladı
Başkan Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig’de bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak sarı-lacivertli futbolcuları Trabzon’a uğurladı. Başkan Yıldırım’ın yanı sıra sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu ile kaleci Volkan Demirel’in de futbolcuları Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmeden, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nden yolcu ettikleri belirtildi. Tesislere gelen Yıldırım ve Uslu ile karşılaşmada cezalı olduğu için oynayamayacak Volkan’ın, Trabzon’a gidecek futbolcularla teknik heyeti yalnız bırakmadıkları ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın futbolcular ve teknik heyetle tek tek tokalaşarak moral verdiği kaydedildi.

Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı, futbolcuları sevgi gösterileri altında Trabzon’a yolcu etti. Öte yandan Trabzon’a gidecek kafilede sarı-lacivertli yöneticiler Serdar Erkan, Selim Kosif, Metin Doğan ve Yalçın Haker’in yer aldığı bildirildi.

Rize’de karşılama
Sarı-lacivertli kafile öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gitti.  Ardından karayoluyla Rize’ye ulaşan Fenerbahçe konaklayacağı otele geçti. Otel önünde kafileyi bekleyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertli futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolculara çiçek  veren taraftarlar, bazı oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a, otele girişi sırasında Rize Fenerbahçeliler Derneği tarafından çiçek verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)