BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivAvek Otomotiv şimdi de Çanakkaleli----

Avek Otomotiv şimdi de Çanakkaleli

Avek Otomotiv şimdi de Çanakkaleli
05 Eylül 2016 - 11:15 www.finansgundem.com

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı Avek Otomotiv, İstanbul-Tekstilkent’teki tesisinde sunduğu kapsamlı hizmetlerini Çanakkale’ye de taşıdı

Temmuz ayında açılan Avek Otomotiv Çanakkale tesisi tıpkı İstanbul’da olduğu gibi araç satışı, servis hizmetinin yanısıra ayrıcalıklı tesis özellikleri ve fark yaratan hizmetlere  imza atıyor.

Sektörün önde gelen iş hacmine sahip olan Avek Otomotiv, ikinci tesis yatırımını yine aynı markalarla ( Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, DOD) Çanakkale’de gerçekleştirdi. Çanakkale-Bursa Otoyolu 4.Km üzerinde konumlanan yeni tesis İstanbul’ daki tesiste yer alan Bay-Bayan Kuaförü, Bilardo Salonu, İnternet Cafe v.b. müşterilerine yönelik alanlarını bu tesiste de zenginleştirerek bulundurmayı hedefliyor. 

Çanakkale yatırımı ile Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markalarının Çanakkale’de ilk kez satışını gerçekleştirmeye başlayan Avek Otomotiv, sıfır araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım-satışını DOD Yetkili Satıcılığı sayesinde, her marka için nakit alım, takas, emanet satış gibi seçenekleri ve garanti sistemi ile güvenli bir hale getiriyor.

Sevisinde ise araçların mekanik onarım ve periyodik bakımlarının yanı sıra son teknolojiler ile donatılmış teknik ekipmanları ile hasar işlemlerinin de yapıldığı Avek Otomotiv Çanakkale Tesisinde, başlangıçta 100 çalışan ile istihdam konusunda bölgeye destek sağlıyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)