BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAvcı: Elensek de bizim için harika bir geceydi----

Avcı: Elensek de bizim için harika bir geceydi

Avcı: Elensek de bizim için harika bir geceydi
23 Ağustos 2017 - 01:00 www.finansgundem.com

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-2 berabere kaldıkları Sevilla maçının ardından açıklamalarda bulundu

Devler Ligi hayâllerine veda eden Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Avcı, "Dünkü basın toplantısında sonuna kadar zorlayacağımızı söylemiştim. Oyuncularıma bunu gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu maçta yüzde 50 topa sahip olduk. Rakibimiz geçen sezon İspanya'da Barcelona'dan sonra topa en çok sahip olan takımdı. Rakipten daha fazla mesafe kat edip daha fazla pas yaptık. Emre'nin frikiği gol osla turu alıp gidecektik..." dedi.

"SEVİLLA SEYİRCİSİ BİZİ ALKIŞLAYARAK YOLLUYORSA, BU ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

"Sevilla seyircisi bugün bizi burada alkışlayarak yolluyorsa bu çok güzel bir şey." diyen Avcı, şöyle devam etti: "Şampiyonlar Ligi'nde statü gelecek sene değişiyor. Bu nedenle bugün aldığımız ve bundan sonra alacağımız tüm puanlar çok önemli. Elensek de bizim için harika bir geceydi. Oyuncularımı tebrik ederim."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)